15 Mai 2023

Un șeic din Emiratele Arabe Unite, fost președinte al Etihad Airways, deschide un hotel în apropiere de aeroportul Otopeni



Accor, liderul mondial în domeniul ospitalității, anunță deschiderea ibis Styles Bucharest Airport, un hotel nou în apropiere de Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, principala poartă de legătură internă și externă a Bucureștiului.

Aceasta este a cincea deschidere ibis Styles în România și a treia în capitală.

Hotelul va funcționa sub forma unui acord de management cu partenerul și investitorul Liwa Properties S.R.L., o filială a ABS Holdings. Șeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan este fondator și președinte al ABS Holdings și deține mai multe investiții în hoteluri și în afaceri cu linii aeriene, printre care și Etihad Airways.

Hotelul ibis Styles Bucharest Airport, nou construit, este situat în Otopeni, pe Calea Bucureștilor 222, la doar 800 de metri de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Acesta este format din 84 de camere - 75 standard, 3 superioare și 6 premium, camere de familie - un bar, un restaurant și parcare proprie.

Reflectând conceptul "all inclusive" al brandului, ibis Styles Bucharest Airport oferă mic dejun și wi-fi gratuit, întotdeauna inclus în prețul camerei.

Pentru comoditatea și confortul oaspeților, hotelul acceptă animale de companie și oferă, la cerere, transfer gratuit de la aeroport.

Valoarea investiţiei nu a fost încă făcută publică.



Citeste si