5 Aprilie 2019

Visma Software s-a relocat in United Business Center 3, cea mai noua cladire de spatii de birouri dezvoltata de Iulius in Timisoara



United Business Center 3 (UBC 3), cladire de spatii de birouri dezvoltata de catre IULIUS si Atterbury Europe in Timisoara, gazduieste, din luna martie a acestui an, noul sediu ale companiei Visma Software, dezvoltator norvegian de solutii software pentru managementul afacerilor. UBC 3 face parte din ansamblul Openville, a carui prima etapa de dezvoltare se afla in curs de finalizare.

Compania norvegiana a inchiriat 4.200 mp din cei 19.000 mp pe care ii are cea de-a treia cladire de spatii de birouri clasa A din ansamblul mixt Openville, care se construieste, in prezent, in proximitatea Iulius Mall Timisoara. UBC 3 a fost finalizata in luna martie si se alatura celor doua imobile de spatii de birouri inaugurate in anul 2017: UBC 1 (13.000 mp) si UBC 2 (18.000 mp).

Visma Software a inceput cu 15 angajati si planuieste sa angajeze, in viitor, inca aproximativ 100 de persoane. Noile birouri ale companiei din Timisoara sunt inspirate din design-ul norvegian, minimalist. Spatiul de lucru este prevazut cu peste 200 de birouri dispuse pe trei etaje, sali de sedinte pentru training-uri, workshop-uri, si chiar o sala de conferinte cu peste 100 de locuri.

Pe fiecare etaj sunt si spatii special amenajate pentru relaxare: sala de biliard si fussball, biblioteca, zona de boardgame si playstation.

Suprafetele pe fiecare nivel in UBC 3 ajung pana la 2.000 mp, fara coloane interioare. La parter, angajatii din UBC 3 vor beneficia de servicii si de spatii de retail, aici urmand sa fie deschise, in perioada urmatoare, doua restaurante, un pub, o cafenea si o gelaterie. UBC 3 va beneficia de certificare LEED.



Citeste si