Departamentul de evaluari al firmei de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a evaluat in 2018 proprietati cu o valoare cumulata de 4 miliarde de euro, iar pentru acest an estimeaza o crestere a volumului evaluarilor de 25%, spre nivelul de 5 miliarde de euro.

"Piata imobiliara locala si-a continuat perioada pozitiva, cu o cerere solida pe toate segmentele, fapt ce s-a reflectat si in valoarea proprietatilor. Dupa un an 2018 cu un volum de activitate consistent, in care ne-am extins baza de clienti, cu o buna parte dintre proprietarii de centre comerciale, parcuri logistice si cladiri de birouri moderne, ne propunem pentru 2019 consolidarea pozitiei pe piata si cresterea in continuare a volumului de evaluari, spre nivelul de 5 miliarde de euro", spune Bogdan Sergentu (foto), head of valuation & consulting, Cushman & Wakefield Echinox.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

Echipa de evaluari a Cushman & Wakefield Echinox este formata in prezent din opt membri cu o experienta medie de peste 15 ani in domeniu. Totodata, firma acopera sectorul evaluarilor la nivel national printr-o retea locala de 20 de colaboratori specializati in rapoarte pentru garantarea imprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.

Portofoliul de proprietati analizate cuprinde centre comerciale moderne cu o suprafata inchiriabila cumulata de peste 1,5 milioane de metri patrati, reprezentand peste 40% din stocul de retail la nivel national.

Cushman & Wakefield Echinox este afiliata brandului international Cushman & Wakefield in Romania si dispune de o echipa de peste 60 de angajati si colaboratori. Compania ofera servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor pe toate segmentele pietei imobiliare, inclusiv pe piata rezidentiala.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri