Lagardere Travel Retail Romania va deschide un nou restaurant su brandul 1 Minute, de tip Quick Service, in proiectul de spatii de birouri Unirii View, in luna februarie 2019.

Noua unitate 1 Minute va fi amplasata la parterul cladirii de spatii de birouri Unirii View, finalizata recent de Weerts Group, in urma unei investitii de 33 de milioane de euro. Proiectul a fost livrat cu un grad de pre-inchiriere de peste 80%, subsidiarele locale ale NTT Data, H&M, Pernod Ricard, Red Bull sau Spaces stabilindu-si sediile in Unirii View.

Una dintre cele patru divizii ale grupului Lagardere, Lagardere Travel Retail opereaza 4.400 de magazine pentru liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion si Foodservice situate in aeroporturi, gari si alte concesiuni, in 34 de tari la nivel global.

Unirii View are o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.300 de metri patrati, impartiti pe 19 etaje supraterane. Cladirea dispune, de asemenea, de o parcare subterana, impartita pe trei etaje.

Weerts Group a fost fondat de catre Yves Weerts, un antreprenor belgian cu un istoric de investitii pe piata imobiliara locala, printre care dezvoltarea si vanzarea cu succes a Deva Logistic Park catre fondul de investitii CTP.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri