CBRE, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de consultanta imobiliara, a depasit anul trecut pragul de 10 milioane de euro, in ceea ce priveste cifra de afaceri. Compania a inregistrat la finalul anului 2017 un business in valoare de 12,6 milioane de euro (peste 57 milioane de lei) si un profit de circa 1,5 milioane de euro (aproape 7 milioane de lei).

Aceste rezultate indica o crestere ridicata a cifrei de afaceri, de peste 33% fata de 2016, cand compania a raportat afaceri in valoare de aproximativ 9,5 milioane de euro (42,6 milioane de lei). Profitul s-a majorat cu 50% fata de 2016, cand se situa la circa 1 milion de euro (circa 4,6 milioane de lei).

"Ne desfasuram activitatea intr-o piata foarte dinamica si este o realizare majora ca am crescut atat de mult in mod organic", a declarat Razvan Iorgu (foto), managing director al CBRE Romania.

Potrivit datelor centralizate pe site-ul Ministerului de Finante, afacerile CBRE au fost cele mai mari din industrie anul trecut, ceea ce a ajutat companiei sa isi consolideze pozitia de lider al companiilor furnizoare de servicii de consultanta imobiliara. Tot in 2017, CBRE a lansat si o noua divizie, de Facility Management, prin compania subsidiara CBRE GWS Romania, care a ajuns la 66 de angajati si 2,5 milioane dolari cifra de afaceri, cu vanzari estimate pentru 2018 de 6 milioane de dolari.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri