14 Decembrie 2006

Lekkerland Convenience a inchiriat 6.900 de metri patrati in Cefin Logistic Park

Compania de distributie de produse pentru magazine non-stop Lekkerland Convenience a inchiriat 6.900 de metri patrati in Cefin Logistic Park, dintre care 700 de metri patrati reprezinta spatii de birouri, potrivit companiei imobiliare DTZ Echinox, mediatorul tranzactiei.

In urma tranzactiei, suprafata ocupata de Lakkerland Convenience in parcul logistic Cefin se ridica la 30% din a doua faza de dezvoltare a proiectului logistic, de 24.000 de metri patrati de spatiu de depozitare.

In 2004, fondul austriac de investitii Europolis a achizitionat pentru 75 de milioane de euro faza intai de dezvoltare a parcului logistic Cefin, iar in 2006 a achizitionat si faza a doua de dezvoltare a parcului, pentru alti 75 de milioane de euro. Parcul de logistica Cefin va livra pe piata aproximativ 350.000 de metri patrati de spatii de depozitare pana la sfarsitul lui 2009, urmand a fi cea mai mare dezvoltare logistica din Romania

Lekkerland Romania este o filiala a Lekkerland GmbH & Co. KG, Germany. Compania ofera servicii complete de distributie magazinelor de tip non-stop. Compania aprovizioneaza 550 de clienti intre care benzinarii, firme de catering si magazine. Lekkerland GmbH & Co.KG cu sediul in Frechen, Germania, este prezent pe pietele din Olanda, Belgia, Elvetia, Austria, Spania, Cehia, Slovacia si Ungaria, iar din 2006 si in Romania si Polonia. comnpania a realizat in 2005 un venit de 9,1 miliarde de euro

DTZ este o companie internationala de servicii si consultanta imobiliara cu o retea de circa 200 de birouri in 163 de orase. DTZ Echinox este din noiembrie 2002 reprezentanta locala in Romania a companiei internationale imobiliare DTZ.



Citeste si