26 Iulie 2011

Administrarea Iris Shopping Center trece de la DTZ la Oasis



Oasis Shopping Center Services, divizia se administrare comerciala si tehnica a dezvoltatorului Oasis, a preluat serviciile de property management pentru parcul de retail Iris Shopping Center, de care se ocupa anterior consultantul imobiliar DTZ Echinox.

Iris Shopping Center, amplasat in cartierul Titan, are o suprafata de 48.000 mp, printre chiriasii sai numarandu-se Auchan, Domo, Takko si Sprider. Administrarea parcului de retail a trecut de la consultantul DTZ Echinox la recenta divizie lansata de Oasis.

Portofoliul administrat in Romania de Oasis Shopping Center Services a ajuns astfel la peste 75.000 mp, in proiecte de retail din orase precum Reghin, Tecuci, Fagaras, Botosani, Sibiu, Roman, Adjud, Tarnaveni, Lugoj si Hunedoara.

In urma cu o luna, dezvoltatorul imobiliar Oasis Development, controlat de sibienii Klaus Reisenauer si Kurt Wagner, si-a lansat o divizie de administrare de centre comerciale, coordonata de Brigitte Schmitt, fosta sefa a departamentului de property management din cadrul consultantului DTZ Echinox.



Citeste si