Negocierile pentru formarea unui nou guvern au eșuat, lucru confirmat de Florin Cîțu, Kelemen Hunor, dar și de ieșirea în grabă a lui Dacian Cioloș. ”Nu am ajuns la nicio concluzie. Vom mai avea discuții”, a declarat Cîțu, premierul interimar al României.

”Am acceptat din respect pentru români această discuție. Însă nu am ajuns la nicio concluzie. Vom mai avea discuții”, a spus Cîțu, la finalul întâlnirii.

Acesta a insistat ca soluția pentru ieșirea României din criză să vină din partea USR, partidul care a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

”Mi se pare normal ca cei care au declanșat criza în țară, PSD- USR- AUR, să vină cu o soluție. Când USR a propus un premier, s-a bazat pe o majoritate, majoritate pe care o poate forma alătturi de PSD și AUR”, a mai spus premierul interimar.

Totodată, Cîțu a precizat că nu mai există coaliția formată în decembrie 2020.

Pe de altă parte, nici Kelemen Hunor nu a fost convins de întâlnirea cu Dacian Cioloș, însă a îndemnat la responsabilitate într-o perioadă foarte tensionată pentru țară.

”Nu ajuns la nicio concluzie, însă am constatat o foarte mare lipsă de încredere, iar fără încredere nu poți clădi prea multe. Ceea ce s-a întâmplat nu poate fi schimbat, însă putem schimba ceea ce avem și ce vom avea. România are nevoie de o soluție de guvernare”, a declarat Hunor.

Acesta a menționat că ar fi bine ca liderii politici să renunțe la orgolii și să accepte că nu este timpul pentru toate prioritățile.

Sursa foto: Florin Cîțu/ Facebook

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri