10 Septembrie 2018

Dancila ignora dorinta lui Dragnea si vrea un moment T zero cu desecretizarea tuturor protocoalelor



Premierul Viorica Dancila a evitat un raspuns transant cand a fost intrebata de ziaristi daca va da OUG pentru anularea protocoalelor SRI, asa cum i-a cerut Liviu Dragnea. ”Pentru a porni de la un moment T zero trebuie sa avem desecretizarea tuturor protocoalelor. Singura solutie e desecretizarea protocoalelor”, a spus Dancila, refuzand sa spuna daca va da OUG pentru anularea efectelor acestor protocoale, scrie Agerpres.

Premierul Viorica Dancila a afirmat, vineri, ca ar trebui sa existe un moment in care toate protocoalele incheiate cu diferite institutii ale statului sa fie desecretizate.

"Pentru a porni de la un moment T zero, trebuie sa avem desecretizarea protocoalelor. Daca nu, vom mai merge de acum multi ani inainte sa spunem 'am mai gasit un protocol intr-un loc, a mai existat un protocol de acum doi ani, de acum trei ani'. Cred ca trebuie sa terminam cu acest lucru si singura solutie este sa avem un moment T zero, in care toate protocoalele sa fie desecretizate", a declarat Viorica Dancila, care efectueaza o vizita la Uzina Dacia de la Mioveni.

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, pe 1 septembrie, ca are informatii cu privire la existenta unui protocol de colaborare intre Directia Nationala Anticoruptie si Televiziunea Romana. El a precizat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Neptun, ca toate protocoalele secrete trebuie declasificate si anulate.



Citeste si