8 Ianuarie 2018

Ce schimbare vrea sa faca PSD la nivelul partidului pentru cei anchetati penal



PSD se pregateste sa indulceasca criteriile de integritate pentru membrii sai. Liderii formatiunii vor sa modifice Statutul partidului pentru a le permite membrilor cu probleme penale sa ramana in functii politice. Si in timp ce social-democratii devin mai intelegatori, presedintele Klaus Iohannis vorbeste despre eliminarea penalilor din conducerea tarii.

Pe langa restructurarea Guvernului si organizarea unui congres, social-democratii pregatesc inca o decizie importanta. Vor sa-si modifice Statutul, pentru ca anchetatii penal sa nu mai aiba probleme, conform Digi24.ro.

„Schimbarea ar fi foarte simpla: pana nu esti condamnat definitiv nu iti pierzi calitatea nici de lider, functia pe care o detii sau membru de partid. Suntem foarte solidari cu colegii nostri care patesc astfel de lucruri. Au fost perioade cand am avut aproape 94% dintre primarii PSD intr-o forma de ancheta ANI, DNA samd. A fost pur si simplu urgie vizavi de colegii nostri”, a declarat pentru Digi24 Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.



Citeste si