7 Decembrie 2017

PROTESTE anuntate in seara aceasta la Parlament



Urmare a degringoladei, incalcarii oricarui regulament al legiferarii in Parlament si a abuzurilor PSD-ALDE, mai multe ONG-uri au anuntat in seara aceasta proteste in fata institutiei statului.

UPDATE ora 18.50: Cateva sute de oameni au ajuns la protestul spontan de la Palatul Parlamentului.

UPDATE ora 18.30: Oamenii incep sa se adune la Palatul Parlamentului, pe partea dinspre Izvor. TVR monteaza amplificatoare de sunet iar jandarmii au sosit cu gardurile de protectie.

Astazi se decide, intr-o profunda dezordine “democratica”, daca este ingraditata sau nu libertatea magistratilor. Sute de oameni si-au anuntat deja prezenta la mitingul de protest din fata Parlamentului de miercuri seara.

Reamintim ca amendamentele opozitiei NU au fost ascultate de coalitia de guvernare PSD-ALDE ba, mai mult, microfoanele acestora au fost INTRERUPTE, intr-o flagranta incalcare a regulilor si ordinii democratice.

Serban Nicolae, deputat PSD, este un exponat tipic pentru clasa care ar trebui sa slujeasca, in prezent, interesele poporului. El a jignit si injurat pe o deputata USR, intr-un schimb de replici din Parlament.



Citeste si