Urmare a degringoladei, incalcarii oricarui regulament al legiferarii in Parlament si a abuzurilor PSD-ALDE, mai multe ONG-uri au anuntat in seara aceasta proteste in fata institutiei statului.

UPDATE ora 18.50: Cateva sute de oameni au ajuns la protestul spontan de la Palatul Parlamentului.

UPDATE ora 18.30: Oamenii incep sa se adune la Palatul Parlamentului, pe partea dinspre Izvor. TVR monteaza amplificatoare de sunet iar jandarmii au sosit cu gardurile de protectie.

protest palatul parlamentului

Astazi se decide, intr-o profunda dezordine “democratica”, daca este ingraditata sau nu libertatea magistratilor. Sute de oameni si-au anuntat deja prezenta la mitingul de protest din fata Parlamentului de miercuri seara.

Reamintim ca amendamentele opozitiei NU au fost ascultate de coalitia de guvernare PSD-ALDE ba, mai mult, microfoanele acestora au fost INTRERUPTE, intr-o flagranta incalcare a regulilor si ordinii democratice.

Serban Nicolae, deputat PSD, este un exponat tipic pentru clasa care ar trebui sa slujeasca, in prezent, interesele poporului. El a jignit si injurat pe o deputata USR, intr-un schimb de replici din Parlament.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri