1 Decembrie 2017

Mihai Tudose: Nu cred ca e cea mai inspirata decizie un targ de Craciun in mijlocul Pietei Victoria



Premierul Mihai Tudose sustine ca nu considera o "decizie inspirata" organizarea unui targ de Craciun mijlocul Pietei Victoria, in fata Guvernului. Replica lui Tudose vine dupa ce Primaria Capitalei a anuntat organizarea unui targ de Craciun chiar in Piata Victoriei, acolo unde, de la inceputul anului, au loc proteste impotriva Guvernului PSD.

In opinia premierului, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu "si-a dat seama ca nu e cea mai inspirata alegere".

"Apropo de targ de Craciun, nu cred ca este cea mai inspirata decizie un targ in mijloc", a afirmat premierul Tudose, joi, intr-o declaratie data jurnalistilor la plecarea de la Guvern, scrie Hotnews.ro.

Intrebat daca a vorbit cu primarul Gabriela Firea despre acest lucru, Tudose a spus: "N-am vorbit, am aflat si eu astazi despre acest lucru".

In conditiile organizarii unui targ de Craciun, Piata Victoriei, punctul de intalnire al protestatarilor din Capitala, va fi inchisa in perioada 2-20 decembrie. Legea prevede ca nu pot avea loc doua manifestatii in acelasi timp si in acelasi loc.



Citeste si