8 Februarie 2017

Iohannis: Merita Romania aceste sacrificiu pentru cativa politicieni? Aceasta e intrebarea, acesta e scopul referendumului



Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, in Parlament, ca intrebarea la care trebuie sa raspunda romanii si pentru care va convoca referendumul este daca vrem sa fim o natiune puternica, prospera sau una slaba, dispretuita, care pune totul in joc pentru a salva cativa politicieni din situatii dificile.

”Ce fel de natiune vrem sa fim? Vrem sa fim o natiune puternica, prospera, o natiune care isi construieste un stat de drept si il respecta, o natiune care se poate mandri cu o justitie independenta, o natiune in care autoritatile colaboreaza loial, o natiune cu un Parlament puternic, o natiune cu un guvern performant sau vrem sa fim o natiune slaba, dispretuita, care pune totul in joc pentru a salva pe cativa din situatii dificile, pe cativa politicieni din situatii dificile?”, a spus Iohannis, conform News.ro.

Presedintele a continuat: ”Merita Romania aceste sacrificiu pentru cativa politicieni? Aceasta e intrebarea, acesta e scopul referendumului”. ”O natiune puternica se construieste cu politicieni integri si credibili in varful statului. Asta imi doresc eu pentru Romania si asta cred isi doresc romanii. Asta e intrebarea: ce fel de natiune vrem sa fim? Si pentru a afla vointa suverana a poporului roman voi convoca referendum”, a subliniat Klaus Iohannis.



Citeste si