Presedintele francez, Francois Hollande, a primit la Palatul Elysee numerosi lideri straini, printre care si presedintele roman Klaus Iohannis, inainte de a participa la marsul republican impotriva terorismului, potrivit imaginilor difuzate de televiziuni, scrie Mediafax.

Printre liderii straini primiti de Hollande la Elysee figureaza presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cancelarul german Angela Merkel, premierul britanic David Cameron si cel israelian Benjamin Netanyahu. Premierul turc Ahmet Davutoglu, cel spaniol, Mariano Rajoy, si ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, au ajuns de asemenea la palatul prezidential. De asemenea, la sediul presedintiei franceze a sosit si fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy.

Ulterior, presedintele francez si oaspetii sai straini au plecat de la Palatul Elysee pentru a participa impreuna la marsul republican impotriva terorismului, o premiera istorica.

Mii de persoane s-au adunat la Paris pentru a participa la marsul impotriva terorismului, in cinstea celor 17 persoane ucise in trei atacuri jihadiste comise saptamana aceasta in Franta, dintre care 12 la redactia revistei satirice Charlie Hebo miercuri, o politista joi si patru ostatici vineri.

Cei trei jihadisti care au comis atacurile, Amedy Coulibaly si fratii Said si Cherif Kouachi, au fost ucisi vineri de fortele franceze. In total, peste un milion de persoane si aproximativ 50 de lideri straini sunt asteptati la aceasta manifestatie istorica, pentru care au fost mobilizate importante forte de ordine.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri