9 Septembrie 2010

Prodplast Imobiliare propune listarea actiunilor pe piata reglementata de la Sibex



Conducerea Prodplast Imobiliare (Sibex: PPLI) propune actionarilor listarea actiunilor pe piata reglementata a Bursei din Sibiu, dupa ce actiunile au intrat la tranzactionare in aceasta saptamana pe sistemul alternativ.

De luni, ziua in care titlurile s-au listat pe sistemul alternativ al Sibex nu s-au realizat tranzactii cu aceste actiuni.

De asemenea, in adunarea generala se va discuta despre majorarea capitalului social cu 25 milioane lei la 45,77 milioane lei prin aport de numerar din partea actionarilor. Actiunile vor avea un pret de 1 leu/actiune, egal cu valoare nominala a titlurilor, iar rata de subscriere va fi de 1,20.

Totodata, conducerea propune achizitionarea de active imobilizate si demararea, in orice forma de parteneriat sau asociere, de proiecte de dezvoltare imobiliara, in sume ce depasesc 50% din valoarea contabila a activelor companiei.

In prezent, compania are un capital social de 20,77 milioane lei, impartit in 20,77 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 1 leu.



Citeste si