CFR Marfa a vandut pentru 7,33 milioane euro, prin intermediul Bursei Romane de Marfuri (BRM), companiei Mechel Targoviste, aproape 2.000 de vagoane de marfa care indeplinesc conditiile de casare.
Cantitatea de fier vechi tranzactionata a fost de 24.367 tone, iar pretul pe o tona oferit de Mechel Targoviste este de 301 euro, ceea ce duce la o valoare totala a transferului de 7,33 milioane euro.

Tranzactiile facute la BRM, in prima jumatate a anului, s-au cifrat la aproximativ 65 milioane euro, in crestere cu 20% fata de perioada similara a anului trecut, fiind sustinute de schimburile cu produse pteroliere, care au sporit cu peste 60%.

In ringurile Pietei la disponibil, in primele sase luni ale anului au fost 194 de tranzactii, in crestere cu 15% fata de perioada similara din 2007, in baza ordinelor de cumparare si vanzare introduse de 64 de companii private si de stat.

BRM a dezvoltat, pe piata la disponibil, noua ringuri: produse petroliere, energie electrica, gaze naturale, carbune, marfuri generale, materiale de constructii, legume si fructe, cereale si ringul contractelor de procesare combustibili. Reteaua teritoriala a bursei numara 33 de terminale.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri