Grayling (www.grayling.com), unul dintre liderii pieţei de consultanţă în comunicare şi relaţii guvernamentale din România, a asistat Premier Energy, una dintre companiile de infrastructură energetică integrată pe verticală cu cea mai rapidă creştere din Europa de Sud-Est şi unul dintre cei mai mari jucători din domeniul energiei regenerabile din România și Republica Moldova, în listarea cu succes pe Bursa de Valori Bucureşti.

La mai puţin de un an după participarea la listarea istorică a Hidroelectrica la BVB, una dintre cele mai mari oferte publice iniţiale organizate vreodată în Europa de Est, Grayling marchează cu Premier Energy cea mare listare pe bursa locală a unei companii antreprenoriale din ultimii şapte ani.

Grayling a oferit consultanță de comunicare şi relaţii publice, atât la nivel local, cât şi internaţional, fiind asistată de Citigate Dewe Rogerson, unul din liderii globali în consultanţă de comunicare strategică şi financiară. Grayling şi Citigate Dewe Rogerson fac parte din grupul Accordience.

„Ne bucurăm că am reuşit să dezvoltăm şi să implementăm o strategie de comunicare personalizată, focalizată în special pe atragerea investitorilor de retail. Succesul listării Premier Energy confirmă interesul crescut pentru Bursa de Valori Bucureşti. Mulţumim Premier Energy pentru încredere şi felicitări tuturor celor implicaţi în acest proces: nu am fi putut reuşi fără o muncă de echipă exemplară.” a declarat Cristi Creţan, General Manager, Grayling România.

Oferta publică iniţială a Premier Energy a fost un succes important, atât tranşa investitorilor instituţionali, cât şi cea a investitorilor de retail fiind suprasubscrise. Acțiunile Premier Energy au crescut cu 8,5% în prima zi de tranzacţionare.

Grayling România a acordat consultanţă în cadrul tranzacţiei alături de companii de referinţă în domeniul financiar, precum Citigroup Global Markets Europe AG, UniCredit Bank GmbH (Sucursala Milano), WOOD & Company, Alpha Bank România S.A., BT Capital Partners S.A., STJ Advisors, UniCredit S.p.A.

***

Despre Grayling

Cu 30 de birouri în întreaga lume, Grayling are acoperirea, influenţa şi infrastructura unei agenţii globale, completate cu creativitatea, conexiunile şi perspectivele culturale ale unui jucător local. Combinând o expertiză vastă şi variată în domeniul comunicării, relaţiilor guvernamentale, afacerilor publice, strategiilor digitale şi creative, cu tehnologii proprii şi o cultură incluzivă, Grayling dezvoltă şi oferă campanii integrate de comunicare şi relaţii guvernamentale care creează avantaje pentru clienţii săi.
Grayling România oferă corporaţiilor de pe pieţele interne, regionale şi internaţionale strategii integrate de afaceri şi relaţii publice bazate pe date. Prima agenţie internaţională de comunicare intrată în România în 1998, Grayling este singura companie de consultanţă de pe piaţa locală capabilă să furnizeze servicii integrate de Afaceri Publice şi Comunicare la aceleaşi standarde înalte, compania excelând în toate domeniile. Pentru a-şi extinde serviciile de consultanţă în afaceri, Grayling a încheiat un parteneriat strategic cu Ţuca Zbârcea & Asociaţii (www.tuca.ro), o firmă de avocatură de top din România.
Cei peste 20 de consultanţi ai Grayling România provin dintr-o varietate de medii, oferind o expertiză colectivă în diverse domenii – management, consultanţă, jurnalism, relaţii guvernamentale, sectorul public şi marketing - pe care clienţii noştri se pot baza.
Grayling face parte din Accordience, alături de Citigate Dewe Rogerson, Red şi Cirkle.

Sursa foto: Grayling România

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri