Facebook nu va mai permite reclamele care promit leacuri pentru Covid-19 coronavirus, a scris Mashable. ”Am decis recent să interzicem reclamele care se referă la coronavirus și care creează panică, sugerând faptul că ar putea oferi și remedii, inclusiv pe Marketplace”, a subliniat un purtător de cuvânt al Facebook.

În România, mai mulți oameni profită pe OLX de coronavirus, promițând măști de protecție împotriva coronavirusului. Platforma elimina constant astfel de mesaje, după cum a scris wall-street.ro.

Facebook a anunțat încă din ianuarie că va lucra pentru a limita răspândirea informațiilor false cu privire la acest virus, iar recent a anunțat că va elimina complet reclamele mai mult sau mai puțîn directe care fac referire la ”remedii miraculoase”. Și Amazon a luat măsuri similare, eliminând din platforma de eCommerce produse false.

Coronavirus a fost confirmat în România în mod oficial miercuri, pacientul din Gorj neavând însă niciun simptom asociat cu acest virus.

Până în prezent Coronavirus a omorât circa 2.700 de oameni pe plan global și a infectat peste 80.000 de oameni, majoritatea cazurilor fiind identificate în China.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri