Companiile-gigant in tehnologie si digital, Google si Facebook - care vor cumula impreuna o cifra de afaceri globala de peste 200 de miliarde de dolari, in acest an -, vor fi reprezentate in 13 si 14 iunie la Bucuresti, la iCEE.fest: UPGRADE 100, de peste 15 speakeri si traineri.

Acestia vor prezenta cele mai noi idei si proiecte care dicteaza practic tendintele din intregul ecosistem digital.

Ambele companii vor avea, in premiera in acest an, scene dedicate, cu prezentari care vor acoperi cate o zi de festival. Nimic exagerat: peste 80% din bugetele de publicitate online din Romania sunt tranzactionate acum prin sistemele Google si Facebook, care includ multe alte produse si servicii – Youtube, GMail, Instagram, Facebook Messenger etc – ambele platforme raportand cifre masive, de peste 10 milioane de utilizatori in tara noastra. Practic, nu exista roman conectat la Internet care sa nu foloseasca servicii ale Google sau Facebook”, explica Dragos Stanca, fondator si responsabil cu directiile de continut ale evenimentului.

Ambele companii vor prezenta atat tehnici avansate dedicate cresterii notorietatii produselor si serviciilor, dar si workshopuri specializate pentru generarea de vanzari online si conversii.

Google va aborda subiecte precum redefinirea clasicului tunel de achizitie al produselor, performance marketing si vanzari online, machine learning, dar si traininguri dedicate celor care produc in Romania si vor sa vanda produse si servicii pe plan global.

Prin reprezentantii YouTube, compania va prezenta cele mai noi tendinte in zona video, formate creative si publicitare, dar si cum vede Google impactul inteligentei artificiale in viitor.

In ceea ce priveste speakerii Facebook, acestia se vor axa, de asemenea, pe doua directii strategice importante: prima legata de viziunea generala si viitorul platformelor care trec, azi, prin transformari importante din dorinta de a pune in centru protectia datelor personale, si prin workshopuri adresate specialistilor care vizeaza generarea de conversii si vanzari directe din ecosistemul creat de produsele Facebook.

Prezentarile Facebook se vor axa atat pe prezentarea noii culturi si directii strategice a Facebook, cat si pe formatele creative de cel mai mare impact pe Facebook si Instagram, tehnici de optimizare pentru e-commerce – aici urmand a se desfasura un amplu workshop care va acoperi toate elementele noi din platforme.

In plus, Facebook va prezenta in premiera la festival experiente ale mai multor parteneri care au obtinut rezultate remarcabile folosind corect instrumentele puse la dispozitie de gigantul global.

Agenda si line-up-ul final, cu numele tuturor speakerilor, vor fi publicate saptamana viitoare iar incepand de vineri, 10 mai, biletele se vor scumpi. Preturile actuale, aici.

iCEE.fest, Interactive Central and Eastern Europe, festivalul cunoscut pentru ca aduce in Romania toate marile companii globale din digital, inca din 2012, isi schimba numele si vine cu un nou concept, incepand din acest an: UPGRADE 100.

Peste 130 de experti in digital si tech, autori ai unor lucrari de specialitate in domeniu dar si speakeri profesionisti din domeniul transformarii digitale vor fi prezenti in Romania, in 13 si 14 iunie, festivalul asteptand peste 4.000 de participanti (dintre care aproape o treime din afara tarii).

iCEE.fest: UPGRADE 100 va acoperi anul acesta 11 trenduri si macro-trenduriL: DISRUPTIVE INNOVATION | ADVERTISING & MARCOM | CREATIVITY & EXPERIENTIAL | AI & ROBOTICS | eCOMMERCE & RETAIL | DIGITAL CONTENT & ADTECH | FINTECH & eMONEY | eHEALTH & MEDTECH | TECH & DEMOCRACY | STARTUPS & INVESTMENTS | VIDEO GAMING & ENTERTAINMENT.

Puteti vedea speakerii confirmati pentru fiecare linie de continut, AICI. Printre acestia e si celebrul co-fondator al „Singularity University”, Salim Ismail.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti, pentru al 8-lea an consecutiv, si este realizat cu sprijinut Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife si alti sustinatori.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri