Conform unui post pe blogul platformei de video sharing aceasta aplicatie reprezinta primul pas in oferirea posibilitatii de a oferi anonimitate totala in clipurile incarcate pe site.
Practic, blurarea trasaturilor fetei poate fi folosita in videoclipuri unde sunt filmati activisti, oameni pe strada sau, pur si simplu, pentru protejarea identitatii unui singur individ.

“Anonimitatea in clipuri permite oamenilor sa impartaseasca mai multe videoclipuri mai linistiti si sa spuna lucruri pe care, altfel, nu ar putea sa o faca”, spune Amanda Conway, YouTube policy associate.

Dupa ce utilizatorii incarca clipuri pe site vor avea posibilitatea sa editeze din instrumentul “video enhacement”, la “Additional Features” optiunea “Blur All Faces”. Inainte ca videoclipul sa fie publicat, utilizatorul poate vedea un preview al lui.

Cu toate acestea tehnologia nu este inca perfecta astfe incat este posibil ca unele fete sa nu fie detectate, in functie de unghi, lumina, distanta, calitatea clipului sau obiecte ce stau in apropierea oamenilor.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri