12 Septembrie 2011

Twitter a atins 100 de milioane de useri activi



Serviciul de micro-blogging Twitter are 100 de milioane de useri activi si are in plan sa “ii bombardeze” pe acestia cu publicitate, scrie TheInquirer.

Suma userilor a fost facuta publica de Dick Costolo, CEO al Twitter, care a subliniat ca firma va ramane independenta si isi va creste veniturile prin advertising.

“Vrem sa reusim sa ramanem independenti, crescandu-ne business-ul asa cum dorim noi”, a spus el.

Costolo a mai spus ca actiunile Twitter de a-si creste publicitatea merg bine si vor continua astfel. “Luand in calcul interactiunea si numarul userilor, simtim ca putem sa mergem mai departe”, a adaugat el, sugerand ca userii ar putea sa fie expusi la publicitate din partea companiilor pe care nu le urmaresc.

“Credem cu tarie ca platforma de advertising pe care o avem este unica componenta de care avem nevoie pentru a ramane independenti”, a spus el.

Numarul de 100 de milioane de utilizatori activi implica cel putin un mesaj pe luna din partea fiecaruia. Per total insa, Twitter are peste 200 de milioane de useri inregistrati. Jumatate dintre userii activi se logheaza cel putin o data pe zi, adauga Costelo.

Cristian Manafu, unul dintre cei mai prolifici oameni din online-ul romanesc, a subliniat intr-un interviu Wall-Street.ro ca Twitter, desi a inceput bine in Romania, a ramas in urma comparat cu concurentul Facebook.



Citeste si