Procurorii DNA, politia si Jandarmeria au descins, marti dimineata, la sediul SC Ursus Breweries SA din Calea Victoriei, unde se cauta probe cu privire la o noua acuzatie de santaj adusa lui Dan Diaconescu si altor persoane in legatura cu o ancheta jurnalistica privind berea Redds produsa de Ursus.
Judecatoria Sectorului 1 a admis, luni, solicitarea DNA de a efectua perchezitii la sediul societatii care produce berea Ursus, in dosarul mentionat fiind pusi deja sub invinuire Dan Diaconescu, Diana Voiculescu, Silviu Cezar Alupei si Doru Andrei Costin Iuga, transmite Mediafax, citat de 9AM.

Potrivit minutei, instanta a autorizat efectuarea unor "perchezitii domiciliare la sediul SC Ursus Breweries SA, parte a grupului industrial SAB Miller, din Bucuresti, situat in Calea Victoriei nr. 145 - etajele 4 si 5 (asa cum apare in actele societatii), respectiv etajele 5 si 6 (asa cum apare inscr'+'iptionat in cladirea «Victoria Center»), sector 1, Bucuresti si la punctul de lucru al SC Ursus Breweries SA, situat in str. Stirbei Voda nr. 26 - 28, et. 7 si 8, sector 1, Bucuresti".

Cititi mai multe in articolul "Senzational": Noi acuzatii de santaj aduse lui Dan Diaconescu.

Sursa foto: Intact

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri