Publicis si Publicis Events au lansat turneul national “Dacia Duster Offroad Experience”. Evenimentul face parte dintr-un proiect castigat in urma unui pitch desfasurat la sfarsitul anului trecut.
„Lansarea Duster este cel mai important eveniment al companiei Dacia in 2010, astfel ca departamentul de marketing Dacia a organizat un pitch cu nu mai putin de 8 agentii de comunicare si companii specializate in organizarea de mari evenimente. 8 luni mai tarziu, am lansat turneul national Dacia Duster Offroad Experience, o serie de evenimente unice prin care publicul va putea testa Duster-ul la adevarata sa capacitate”, spune Catalin Albu, Group Account Director la Publicis.

Turneul national cuprinde patru evenimente in centrul carora se afla un circuit 4X4, menit sa ofere publicului larg experiente offroad.

Din partea Publicis, au participat: Catalin Albu – Group Account Director, Kati Szazs – Account Manager si Victor Maier – Junior Account Executive. Din partea Publicis Events: Gabriel Constantinescu - General Manager, Cristian Balaci – Senior Producer si Bogdan Voina – Account Manager.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri