Okazii.ro, platforma de comert online din Romania, se lanseaza in Republica Moldova.
Okazii.md este creat dupa modelul platformei online din Romania, iar utilizatorii moldoveni de Internet vor avea la dispozitie aceeasi interfata si aceleasi facilitati ca cei ai Okazii.ro.

Pentru inceput, va fi posibila doar deschiderea de conturi de cumparator si achizitionarea fara eforturi suplimentare a produselor dorite dintre cele peste 950.000 disponibile in prezent pe Okazii.ro.

In scurt timp insa, vanzatorii amatori si profesionisti din Rep. Moldova vor avea si ei posibilitatea sa-si comercializeze produsele prin intermediul platformei Okazii. Cumparatorii beneficiaza de conturi in mod gratuit, iar vanzatorii vor dispune de comision 0 la incheierea tranzactiilor online.

"Extinderea peste hotare era pasul firesc, in conditiile dezvoltarii pe care a cunoscut-o site-ul in ultima perioada", a declarat Alexandru Andrei, project manager Okazii.ro.

Lansat in aprilie 2000, Okazii.ro are peste 2.000.000 de vizitatori pe luna, cea mai variata gama de produse si cea mai mare comunitate de comercianti independenti.

Incepand cu finalul lunii aprilie, platforma de comert online din Romania ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a plati cu cardul.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri