Legendara trupa australiana AC/DC a concertat ieri seara la Bucuresti, in Piata Constitutiei, in fata a 50.000 de spectatori, ale caror asteptari au fost rasplatite din plin de prestatia ireprosabila a unor profesionisti ai rockului, dar si de o organizare foarte buna a spectacolului.
Concertul AC/DC s-a incheiat fara incidente in jurul orei 23.00. Formatia australiana a fost punctuala la intalnirea cu fanii si a aparut pe scena la ora 21.00, asa cum era programat.

Trupa AC/DC, formata din Brian Johnson, Angus Young, Malcolm Young, Cliff Williams si Phil Rudd, si-a inceput show-ul de la Bucuresti cu piesa "Rock N' Roll Train".

La spectacol au asistat aproximativ 50.000 de fani, conform unei estimari oficiale a Jandarmeriei citate de NewsIn.

Spre comparatie, concertul Madonnei de anul trecut, care a avut loc in Parcul Izvor, a strans circa 60.000 de fani, in timp ce spectacolul oferit de Michael Jackson pe stadionul national, in 1992, a avut 70.000 de spectatori.

Pentru mentinerea securitatii, au fost mobilizati circa 1.000 de membri ai fortelor de ordine, insa nu s-au inregistrat incidente deosebite. O amenintare cu bomba, care s-a dovedit a fi falsa, a fost primita in timpul recitalului trupei Iris, ce a cantat in deschidere. De asemenea, autoritatile au amendat mai multe persoane in afara zonei de concert pentru consum de bauturi alcoolice si tulburarea linistii publice.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri