MediaPro Interactiv, una din cele mai importante regii de publicitate online, lanseaza un site unde internautii pot urmari filme pe Internet, contracost, in deplina legalitate.
Construit pe structura video on demand, Muvix.ro este un proiect care ofera o selectie de filme care pot fi vizionate la o calitate de 1200 Kbps, oricand si de oriunde.

Site-ul porneste la drum cu un portofoliu de peste 30 de filme romanesti si straine. Portofoliul va creste constant, inclusiv cu filme sugerate de utilizatori.

Pentru plata cinefilii au de ales intre plata prin SMS si plata online, prin card.

Pe Muvix.ro filmele pot fi vazute numai online, fara posibilitatea de a fi descarcate. Calitatea continutului si protejarea drepturilor de autor sunt asigurate prin intermediul Microsoft Silverlight, un download ce se instaleaza in doar cateva secunde si permite consumatorilor media noi experiente.

“Intr-o piata in care filmele noi apar pe serviciile “celebre” a doua zi de la premiera mondiala, a lansa un astfel de site cu plata poate fi o nebunie. Cineva insa trebuia sa incerce, asa ca am facut-o noi. Viitorul ne va arata daca piata se va indrepta catre continut platit, asa cum am pariat noi” afirma Orlando Nicoara (foto), general manager al MediaPro Interactiv.

Cinefilii obisnuiti sa urmareasca filme la televizor gasesc pe site instructiuni pentru a putea conecta calculatorul sau laptop-ul la televizor, in functie de tipul de aparatura pe care il detin.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri