Grupul Realitatea-Catavencu a anuntat ca in scurt timp va incepe pregatirile pentru deschiderea unui canal national de televiziune in Republica Moldova, urmand ca, in paralel, sa se extinda pe plan local cu trei noi statii de televiziune – Iasi, Galati si Constanta.
“Concret, va anunt ca in scurt timp grupul va incepe pregatirile pentru deschiderea unui canal national de televiziune in Republica Moldova, o operatiune care va valorifica resursele din aceasta tara, dar care se bazeaza pe expertiza pe care am acumulat-o pana acum. De asemenea, pana la sfarsitul anului, grupul se va extinde in Romania prin aparitia a inca trei statii locale de televiziune, la Iasi, Galati si Constanta”, declara Emil Hurezeanu, presedintele grupului Realitatea-Catavencu.

In paralel cu lansarea celor trei statii TV grupul va incepe difigitalizarea statiilor pe care le opereaza deja.

De asemenea, dezvoltarea si consolidarea mediei electronice (online, radio, TV) si ridicarea nivelului profesional al angajatilor se numara printre prioritatile grupului.

“Chiar daca perioada dificila prin care trece piata de media inca nu s-a incheiat, actionarul majoritar a decis continuarea planului de investitii concomitent cu reorganizarea si restructurarea intregului grup. Dezvoltarea si consolidarea mediei electronice (online, radio, tv), precum si ridicarea nivelului profesional al angajatilor vor fi prioritati nu numai in planul de investitii, dar si obiectivul principal al managementului la nivel de grup”, spune Hurezeanu.

Acesta a adaugat ca Realitatea-Catavencu va continua investiitiile incepute in online si radio si va “exploata toate oportunitatile de business, inclusiv prin achizitii”. In ceea ce priveste printul, grupul va incerca “maximizarea veniturilor, inclusiv prin proiecte speciale si parteneriate in strainatate”.

Aceste proiecte vor fi administrate de actuala echipa de conducere, careia i s-a alaturat Sergiu Toader, pe o perioada de cinci ani, in functia de project manager la nivel de grup.

“In discutiile avute cu el (Sergiu Toader n.r.), am decis deja ca toti angajatii sa fie cuprinsi in programe de training specializate sau in sesiuni scurte de practica in redactii din strainatate pentru ca, evident, succesul acestor proiecte depinde fundamental de nivelul profesional al fiecaruia dintre voi”, afirma Emil Hurezeanu.

Grupul Realitatea-Catavencu are operatiuni in televiziune, radio, publishing si new media. Portofoliul Grupului cuprinde produse media precum Realitatea TV, The Money Channel, CineStar, ActionStar si ComedyStar, Academia Catavencu, Cotidianul si retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri