Pe 14 mai, la sediul IAA House, va avea loc Marketing Innovation Conference, o conferinta interactiva de o zi dedicata imbunatatirii si eficientizarii relatiei dintre client si agentie, oferita de IAA Young Professionals si Futurelab.
Cei doi speakeri internationali invitati la Marketing Innovation Conference vor dezbate impreuna cu publicul provocarile, dificultatile si oportunitatile relatiei client - agentie de publicitate si vor identifica solutii adecvate pentru depasirea barierelor de comunicare. Astfel, Marina Natanova, asociat Futurelab in Rusia, este un consultant media care a gestionat si optimizat bugete pentru branduri precum: Visa, Shell, Nokia, Tele-2, Novartis, Samsung, HP, GlaxoSmithKline, Lukoil, Ratiopharm, Storck, Adidas. In aceasta perioada, Marina lucreaza la un proiect de audit industrial in Rusia, menit sa mareasca transparenta si responsabilitatea in intreaga industrie de publicitate.

Olga Vaganova, asociat Futurelab in Ucraina, este sefa departamentului de PR&Reputation Management in cadrul Kwendi Expert Group, fiind in acelasi timp partener oficial al celor mai mari companii de audit media din lume. Olga a conceput si implementat proiecte de audit media in Rusia, Moldova, Belarus, Kazakhstan si este adepta teoriei „frequent touch communication”, careia ea insasi i-a pus bazele.

In prima parte a zilei cei doi speakeri vor sustine o prezentare a modului in care climatul economic actual motiveaza clientii si agentiile deopotriva sa isi adapteze abordarea la noul context. In cea de-a doua parte a zilei, participantii vor fi provocati sa gaseasca solutii viabile la probleme de comunicare specifice care, de cele mai multe ori, fac relatia agentie-client sa fie tensionata si dificil de gestionat.

Formatul conferintei a fost deja testat la Kiev, punand fata in fata top managementul agentiilor de publicitate cu primii 25 de advertiseri din Ucraina. Acelasi concept a fost prezentat in luna martie la World CMO Council, in fata a 4000 de directori de marketing si comunicare din intreaga lume.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor din industria de marketing si comunicare (atat din partea clientilor, cat si din partea agentiilor), apartinand tuturor nivelurilor profesionale. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul http://www.iaa.ro/Young-professionals/Iaa-marketing-innovation-conference/69.html

Partener Media principal al evenimentului – The Money Channel. Evenimentul este sustinut de Iqads.ro, Smark.ro, Radio Lynx, Revista Cariere, wall-street.ro, Elevate, IAA.ro

International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apara interesele comune ale tuturor disciplinelor din intregul spectru al comunicarilor de marketing – de la agentii de publicitate pana la companii mass-media, agentii si firme de marketing direct, cat si ale practicantilor individuali.

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association ce reuneste tineri profesionisti sub 26 de ani sau studenti in ani terminali, atrasi de pasiunea comuna pentru domeniul marketingului si comunicarii.

Futurelab este singura retea internationala de consultanta in strategie de marketing cu un focus pe inovatie, profit si customer centricity, ale carei servicii au fost contractate de peste 50% dintre brandurile existente in Interbrand Top 100.


Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri