Creatorii UNTOLD continuă inițiativa “BAC DE 10”, cea mai longevivă campanie de încurajare a performanței prin educație. Cei care obțin 10 la examenul de Bacalaureat sunt recompensați cu abonament General Access pentru cele patru zile de UNTOLD.

În ultimii 9 ani, organizatorii UNTOLD au oferit acces gratuit unui număr de peste 1.500 de absolvenți de 10.

“Suntem mândri să lansăm a 10-a ediție a campaniei Bac de 10, este cadoul nostru pentru toți elevii de liceu care au demonstrat excelență și determinare pe parcursul celor patru ani de studiu. Prin această inițiativă, dorim să recompensăm motivația și performanța elevilor care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat. În fiecare an oferim acestor tineri excepționali oportunitatea de a experimenta universul magic al festivalului UNTOLD. Sperăm ca și în acest an să avem alături de noi cât mai mulți elevi de 10, pentru a sărbători împreună reușitele lor remarcabile și pentru a-i inspira să viseze.”, spune Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe.

Campania “Bac de 10” a ajuns la cea de-a 10-a ediție și este organizată cu sprijinul Kaufland România. Toți elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat primesc un abonament gratuit de patru zile la festivalul UNTOLD. Aceștia își vor putea ridica brățara de acces în festival în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc), din zona de "Acreditări”, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca începând cu prima zi a festivalului UNTOLD.

Toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentele la festivalul UNTOLD un preț special, cu discount de 40 de euro până pe data de 30 iulie. Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând https://untold.com/info/2b01b912-79cb-44d6-8c8e-7345ad419dfc.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. La ediția de anul acesta au fost confirmați artiști precum: Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb.

Sursa foto: Shutterstock / Melinda Nagy

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri