14 Martie 2019

Advertiserii incep sa se retraga dintr-o controversata emisiune. La Fox



Controversata emisiune Tucker Carlson Tonight, in cadrul careia gazda Carlson a facut de mai multe ori remarci sexiste, a inceput in ultimele zile sa piarda din advertiseri. Astfel, presiunea asupra show-ului gazduit de canalul Fox a crescut, nu mai putin de 33 de advertiseri anuntand ca vor refuza sa plateasca spatiu in cadrul show-ului. ?

Printre numele care au decis sa se retraga se numara AstraZeneca, anuntul fiind facut luni, dar si Mitsubishi sau Allstate Insurance. Alaturi de acestea mai sunt alti 33 de advertiseri care au anuntat ca nu vor mai sponsoriza Tucker Carlson Tonight, scrie presa internationala.

Gazda show-ului a declarat recent ca imigrantii aduc “mizerie si saracie” in SUA. Anterior, Tucker a facut si remarci sexiste. In timp, acestea au fost “amendate” de advertiseri.

Printre alte nume care s-au retras se numara Takeda Pharmaceutical Company, CareerBuilder, TD Ameritrade, Just For Men sau Peloton. In unele cazuri, advertiserii s-au retras fara sa anunte.

In Romania, de-a lungul ultimilor doi ani, parte din populatie a cerut ca advertiserii sa nu mai sustina unele televiziuni, printre ele numarandu-se Antena 3 sau Romania TV.

Sursa foto



Citeste si