4 Mai 2018

Femeile din PSD cer 500.000 de euro de la Times New Roman



Femeile din PSD cer despagubiri de jumatate de milion de euro de la site-ul de satira si umor Times New Roman dupa ce, pe langa amenda de la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, au dat site-ul TNR in judecata, scrie Digi24. La randul lor, reprezentantii Times New Roman au anuntat ca vor da in judecata CNCD.

Viorica Dancila, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu, Irina Tanase (iubita lui Liviu Dragnea) si Carmen Dan au dat in judecata site-ul Times New Roman, pe Alex Dona, managing director, Calin Petrar, redactorul-sef al site-ului, si pe Ovidiu Eftimie.

Irina Tanase si cele patru reprezentante PSD au solicitat in instanta suma de 500.000 de euro de la Times New Roman, conform jurnalistei Ionela Arcanu.

„Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tanase au declansat o stare fizica si mentala de rau, fiindu-i chiar teama si jena sa iasa pe strada datorita imaginii deformate ce i-a fost creata in ochii publicului prin expresiile folosite in cuprinsul articolului distribuit un spatiul public”, se arata in dosarul depus la Tribunalul Bucuresti.

In aprilie, Consiliul pentru Combaterea Discriminarii a sanctionat publicatia Timesnewroman.ro, pentru articolul „Curva lui Dragnea, asaltata de PSD-isti, …’’. CNCD a anuntat ca a amendat cu 5.000 de lei societatea care administreaza publicatia, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul sef si tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.

Pamfletul de pe site-ul de umor o avea in centru pe iubita liderului PSD, Irina Alexandra Tanase. Aceasta a luat parte, in martie, la Congresul extraordinar al PSD, care a avut loc la Sala Palatului. A stat in primul rand, alaturi de premierul Viorica Dancila si de primarul Capitalei, Gabriela Firea.



Citeste si