Dupa mai bine de 13 ani de activitate, IAA Romania desemneaza un Director Executiv la conducerea organizatiei in persoana lui Victor Dobre, ex Managing Director la Scala JWT. Initiativa infiintarii unei astfel de pozitii apartine Comitetului Director IAA si vine ca o consecinta fireasca a demersurilor intreprinse de IAA Romania in ultimii ani, dedicate cresterii nivelului industriei de publicitate din Romania. Noul Director Executiv va colabora permanent cu Board-ul IAA Romania pentru dezvoltarea si implementarea unor proiecte complexe ce se vor adresa atat industriei in forma ei actuala cat si celor care aspira la o cariera in marketing, publicitate sau media.

Cei peste 7 ani de experienta la conducerea unei agentii de publicitate, spiritul si dorinta de actiune precum si comuniunea de viziune dintre Comitetul Director al IAA si Victor Dobre au reprezentat motivele investirii acestuia in pozitia sus-mentionata.

''Provocarile si nevoile industriei de comunicare cresc pe zi ce trece. IAA isi propune sa tina pasul cu acestea si cred ca experienta de management si implementare ale D-lui Victor Dobre adaugate la experienta de coordonare a filialei IAA Romania de catre D-na Irina Iliescu vor conduce la atingerea obiectivelor propuse de catre Comitetul Director IAA in fata membrilor sai.

Victor este cea mai potrivita alegere pentru pozitia de Director Executiv al IAA Romania a declarat Dl.Felix Tataru, Presedinte IAA Romania.

Sunt onorat de noua pozitie si apreciez dorinta Board-ului IAA de a transforma organizatia intr-o structura vie, implicata si devotata intereselor comune ale membrilor sai. Sunt gata sa ma alatur organizatiei pentru a contribui in mod activ la proiectele IAA. Sunt sigur ca intr-un viitor foarte scurt cu totii vom simti pasul inainte. Sper ca toate demersurile noastre sa-si gaseasca sprijin in randul membrilor in asa fel incat IAA Romania sa devina cu adevarat centrul de greutate al industriei de comunicare. - a declarat Victor Dobre la scurt timp dupa numirea sa in noua functie.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri