Mercury360, Ogilvy&Mather Bucharest, Propaganda si Saatchi&Saatchi Romania sunt agentiile romanesti premiate de juriul AdPrint 2011.
Acestea se afla alaturi de alte 13 agentii europene castigatoare in cadrul competitiei de anul acesta: Abbott Mead Vickers BBDO London, Demner Merlicek & Bergmann Viena, Grey Paris, Herezie Franta, JWT Italia, Kolle Rebbe Hamburg, Publicis Amstelveen, Publicis Conseil Paris, Publicis London, Shalmor Avnon Amichay / Y&R Interactive Tel Aviv, Saatachi&Saatchi Geneva, Spillmann/Felser/Leo Burnett Zurich si Y&R Paris.

Agentiile romanesti au castigat la aceasta editie cinci trofee. Echipa Mercury360 a fost premiata pentru campania „Longer Day” (executii „Street” si „Office”) cu Best Use of Illustration si Silver Angel in cadrul categoriei Outdoor&Poster, sectiunea Fast Moving Consumer Goods.

Ogilvy&Mather Bucharest a fost premiata cu Gold Angel in categoria Outdoor&Poster, sectiunea Services pentru lucrarea „Destinations”.
Campania „Drifting Away” semnata de echipa Propaganda a castigat Gold Angel in categoria Outdoor&Poster, sectiunea Art, Culture, Media&Entertainment.

Saatchi&Saatchi Romania a castigat Bronze Angel in categoria Press&Magazine, sectunea Durables and Other Consumer Goods impreuna cu agentia din aceeasi retea - Saatchi&Saatchi Geneva.

Publicis Conseil Paris a fost desemnata Agency of Angels, in urma punctelor acumulate de campania „Asphaltisation”, care a castigat cele mai multe trofee din competitie, inclusiv Grand-Prix Outdoor&Poster. Aceleiasi agentii i-a revenit si trofeul Golden Team, datorita echipei formate din Alexandra Offe, Frédéric Royer si Véronique Sels.

Trofeele Silver Team si Bronze Team au fost castigate de echipele agentiilor Publicis London, respectiv Abbott Mead Vickers BBDO London.

Reteaua Publicis Worldwide a fost recompensata cu titlul de Network of Angels, datorita premiilor obtinute de Publicis Conseil Paris, Publicis London si Publicis Amstelveen.

Juriul AdPrint 2011, prezidat de Carl le Blond, Chief Creative Officer Ogilvy Group Rusia, a acordat 37 de trofee, dintre care 4 in categoria Best Use Of, 11 Gold Angel, 9 Silver Angel, 8 Bronze Angel, plus premiile speciale. Trofeele romanesti au fost acordate in cadrul „AdPrint Romanian Winners Party”, primul eveniment din seria URSUS Inspiration Nights, ce a avut loc pe 19 aprilie, in club La Muse.

Cele mai bune printuri din Europa, premiate de juriul AdPrint, vor fi expuse in perioada 20 aprilie – 19 mai pe gardul ce inconjoara Muzeul National de Arta al Romaniei.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri