15 Iulie 2024

40 de grade afară? Dinamo deschide bazinul exterior unde se intră cu 40 de lei



Clubul Sportiv Dinamo a deschis publicului bazinul exterior, o soluție pentru cei care vor să înoate și să se răcorească fără a plăti însă prețuri de 100 de lei sau mai mult, cât cer piscinele considerate a fi ”premium” în București.

O intrare în incinta bazinului descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo costă 40 de lei și poate fi plătită fie la casieria de la bazinul interior (în imediata apropiere a bazinului exterior), fie la aparatul automat situat în parcarea incintei. Adresa este Str. Barbu Văcărescu 35, București (link Google Maps).

Prețul poate scădea la 30 lei/intrare în cazul celor care își fac un abonament cu 10 intrări (pot fi folosite în termen de 45 de zile). Abonamentul poate fi achiziționat doar de la casierie, iar cei care vor să îl cumpere trebuie să prezinte o copie după Cartea de Identitate și un document medical din care să reiasă că ”nu prezintă boli infecto-contagioase”.

Accesul copiilor care nu au implinit încă 14 ani este permis în programul de agrement doar sub supravegherea unui adult.

Program agrement Dinamo (bazin descoperit)

Din cauza faptului că bazinul este folosit și pentru antrenamente și cursuri de înot, programul de agrement pentru publicul larg este unul mai scurt în timpul săptămânii, astfel:

  • Luni – Vineri deschis pentru public între orele 12.30 și 16.00 și între 19.00 și 21.00.
  • Sâmbătă deschis pentru public între orele 12.30 – 21.00
  • Duminică deschis pentru public între orele 09.00 – 21.00

Cele 10 intrari din abonamentul de agrement pot fi consumate fie in bazinul interior, fie in cel exterior, la alegerea titularului. În ambele cazuri, înainte de ședință, abonamentul este prezentat la recepția bazinului acoperit pentru scăderea ședinței (ștampila specială).



Citeste si