28 Iunie 2024

Străzi deschise, jucării și un festival în Grădina Botanică. TOP lucruri de făcut în acest weekend



Ne așteaptă un weekend plin de activități în care bucureștenii câștigă lupta cu mașinile și își recapătă străzile. Poți lupta cu canicula într-un festival dedicat culturii indiene, organizat în Grădina Botanică, să asculți jazz în grădină sau să faci o călătorie în lumea jucăriilor.

Festivalul ?EUR?Namaste India?EUR?

Vă invităm la Festivalul “Namaste India”, ediția aniversară cu numărul 15, în perioada 28-30 iunie 2024, la Grădina Botanică din București!
Descoperiți timp de trei zile cultura, arta, spiritualitatea, culorile și aromele acestei țări fascinante, petrecând timp de calitate într-una din cele mai frumoase locații outdoor din capitală.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Retrospectiva TIFF la Bucure?(TM)ti

Poți urmări filmele care au câștigat marile trofee ale ediției 23 TIFF, cele mai populare filme din festival, dar și câteva bijuterii din retrospectiva Claude Sautet, regizorul francez a cărui operă este la fel de importantă precum a lui Truffaut sau Godard.

Când va avea loc: 27 - 30 iunie, Cinema Elvire Popesco.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Str?zi deschise

În weekendul 29-30 iunie, ARCUBCentrul Cultural al Municipiului București transformă Calea Victoriei într-o adevărată scenă a teatrului stradal internațional, plină de efervescență și culoare, cu spectacole itinerante susținute de artiști independenți din Italia, Franța și Spania, care vor crea o atmosferă electrizantă și vibrantă pentru bucureșteni și turiști.

În premieră la această ediție „Străzi deschise”, Bulevardul Laminorului din sectorul 1 al Capitalei (între Strada Olteniei și Bulevardul Bucureștii Noi) va fi activat de PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București cu un program complex destinat publicului de toate vârstele: de la activități sportive, spectacole de teatru, dans și animație până la ateliere creative și educative.

Când va avea loc: 29-30 iunie

Locații:

  • Calea Victoriei
  • Bulevardul Laminorului

Sursă foto: ARCUB


T??rgul Colec?>ionarilor de Machete ?(TM)i Juc?rii

La târg veți găsi machete de toate felurile și pentru toate gusturile. Ne străduim să aducem machete care să-i mulțumească atât pe colecționarii împătimiți, care “vânează” modele rare și speciale, cât și pe cei care doresc să achiziționeze prototipuri la prețuri accesibile.

Pe lângă diversele machete, vor fi expuse spre vânzare și jucării și alte obiecte de colecție, figurine etc. Cu siguranță ochii vor fi antrenați într-un mod plăcut în curcubeul de culori și forme.

Când va avea loc: 29 - 30 Iunie 2024, Soseaua Mihai Bravu nr.223

Detalii despre eveniment

Sursă foto: Shutterstock


Jazz in the Garden

Stagiunea Jazz in the Garden continuă cu recitalul 500 Miles High - Ana Maria Galea Trio la Muzeul Hărților, vineri, 28 iunie, orele 18:30.

Ana Maria Galea – voce
Csikos Daniel – pian
Robert Cozma – trombon

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay




Citeste si