Am intrat deja în sezonul vacanțelor, dar dacă încă nu v-ați făcut planuri și vreți să mergeți în Grecia în această vară sau la început de toamnă, am găsit șapte oferte relativ ieftine și interesante pentru voi.

Am scanat ofertele agențiilor din România pentru Grecia și am selectat unele dintre la cele mai accesibile pachete și circuite pentru Elada, într-o piață plină de oferte de toate felurile, unele agenții având sute de variante din care să alegeți ce vreți, de la vacanțe mai accesibile până la pachete foarte exclusiviste. Circuite sau sejururi, individual sau în grupuri, cu autocarul sau cu avionul, Grecia oferă posibilități de vacanță pentru toate cerințele și bugetele.

Pachet de 7 nopți, de la 282 euro de persoană, în Creta

Creta, Grecia(Sursa foto: Shutterstock)

Este vorba de un pachet oferit de cei de la Hello Holidays, o ofertă specială, care începe de la 282 de euro de persoană într-o unitate de cazare de 3 stele, ANNA Apartments, în Kokkini Hani, Creta-Heraklion.

Pachetul include șapte nopți de cazare, în cameră dublă, biletele de avion, taxele de aeroport, transportul de la aeroport la hotel și înapoi și asistență turistică. Masa nu este asigurată. De asemenea, nu sunt incluse asigurarea de vacanță, asigurarea storno sau alte servicii.

De menționat că aceste prețuri erau valabile cu începerea cazării din data de 8 iulie.

O săptămână în Chania, hotel de 3 stele, la 433 euro de persoană

Chania(Sursa foto: Pixabay)

De la Paralela 45 ne-a atras atenția o ofertă de 7 nopți, în Rethymno (Chania - Creta), la Hotel Elida, unitate de 3 stele. Oferta este pentru cei care aleg plecare, marți, 3 septembrie, iar prețul începe de la 433 de euro de persoană.

În pachet sunt incluse biletele de avion, taxele de aeroport, taxele de aeroport, transferul de la aeroport la hotel și înapoi și asistența turistică.

Pachetul nu include asigurarea de călători, asigurarea storno sau excursii opționale.

Circuit Atena – 515 euro de persoană

Atena(Sursa foto: Wall-Street.ro)

Dintre ofertele de circuit, cei de la Paralela 45 organizează în perioada 14.09.2024 - 12.10.2024, circuite care includ 4 nopți de cazare în Atena. Oferta are prețuri începând de la 515 euro de persoană.

Pachetul include transport cu avionul București - Atena - București cu compania TAROM, bagaj de cală și bagaj de mână, taxele de aeroport, 4 nopți cazare cu mic dejun la hotel de 4 stele în Atena, transferuri aeroport-hotel-aeroport, tur panoramic cu autocarul în Atena (inclusiv zona Acropolei).

Se va pleca în grupuri de cel puțin 25 de persoane, care vor fi însoțite de ghizi locali vorbitori de limba română.

Turiști vor avea la dispoziție activități asigurate în pachet, iar pe lângă acestea vor fi altele opționale, pentru care va trebui să plătiți suplimentar, dar și multe ferestre de timp liber.

Circuit Grecia – Peloponez, cu autocarul – 426 euro de persoană

Tot în categoria circuite, dar de această dată cu autocarul, cei de la Hello Holidays au oferta de Circuit Grecia – Peloponez, care presupune și tranzitul cu popasuri la bulgari.

Oferta cu preț de 426 de euro de persoană este valabilă pentru cei care ale plecarea din 14 septembrie.

Pachetul include transport cu autocarul, cu plecare din București, pe un traseu ce va ajunge pe la Veliko Târnovo, Man. Rila, Salonic, Meteora, Termopile, Atena, Delphi, Riviera Olimpului și Sofia la drumul de întoarcere spre București.

În pachet sunt incluse 6 nopți de cazare, la hoteluri de 3 stele sau 2 stele în caz de excepție.

Pachet All Inclusive în Corfu – 7 zile la 549 euro de persoană

Corfu Grecia

(Sursa foto: Shutterstock)

În categoria pachete All Inclusive - la Hello Holidays ne-a atras atenția oferta de la Dassia Holiday Club, în Corfu, una dintre cele mai populare destinații din Grecia.

Oferta începe de la 549 de euro de persoană, și include 7 nopți de cazare, transport cu avionul, taxele de aeroport, transferul între aeroport și hotel și înapoi, asistență turistică, iar regimul de masă este All Inclusive.

Dasia Holiday Club este clasificat ca hotel de 3 stele, iar oferta este valabilă începând cu data de 11 septembrie.

Circuit în Atena de la 499 de euro de persoană

Un alt circuit de Atena interesant, cu patru nopți de cazare, l-am putut găsi la Cocktail Holidays. Se pleacă destul de târziu, din 25 septembrie și include 4 nopți de cazare la hotel de 4 stele, mai exact International Atene.

Este, însă, într-o perioadă în care orașul începe să mai respire, atât ca temperaturi, dar și ca aglomerație. În recenta vizită în Atena, localnicii ne-au indicat lunile septembrie și octombrie ca fiind printre cele mai bune pentru o vizită.

Prețul este începe de la 499 de euro de persoană.

Pachetul include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel și înapoi, taxele de aeroport, asistență turistică în limba română și un tur panoramic al Atenei.

O vacanță în Thassos de la 299 de euro de persoană

Thassos

(Sursa foto: Pixabay)

La Europa Travel am găsit un sejur către Thassos, una dintre destinațiile favorite ale românilor, la Hotel Aetrhia, clasificat la 3 stele, pentru 7 nopți.

Transportul se face cu autocarul din România până la destinație și înapoi. Tarifele încep de la 299 de euro, dar variază mult în funcție de data la care doriți să plecați. În iulie urcă la 459 de euro, iar în septembrie la 299 de euro.

Pachetul include transportul, 7 nopți de cazare, masa este conform ofertei pe care o prindeți și beneficiați și de asistență turistică.

În pachet, mai apar și excursii opționale, cum ar fi un tur de insulă, o seară grecească, o croazieră din Limenaria, beach safari și sesiuni de scuba diving. Evident, pentru toate acestea trebuie să plătiți suplimentar.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri