Cu o varietate de opțiuni pentru toate gusturile, vara aceasta promite să aducă o atmosferă reconfortantă și memorabilă. Indiferent dacă ești în căutarea unei plimbări urbane, unei seri relaxante în compania celor dragi sau a unei experiențe culinare deosebite, la Sheraton Bucharest Hotel vei găsi tot ceea ce îți dorești.

Privește Bucureștiul prin ochii unui turist

O plimbare liniștită în mijlocul agitației cotidiene este ca o pauză binevenită într-un oraș mereu în mișcare. Dar cum ar fi să te simți turist chiar în București? În fiecare miercuri, începând cu ora 17:00, ai ocazia să te alături unui tur ghidat prin București, unde vei descoperi câteva părți din frumusețea și cultura orașului.

Ca parte din programul „Gatherings by Sheraton”, hotelul a lansat primul tur pietonal ghidat, gratuit, destinat atât oaspeților, cât și celor care doresc să facă o plimbare prin oraș. Turul este condus de Concierge-ul șef, care e pregătit să împărtășească povești pe tot parcursul itinerariului. Pornind de la una dintre valorile hotelului și anume „comunitatea”, Sheraton își propune să construiască conexiuni și să dezvolte relații autentice cu toți cei care doresc să exploreze frumusețea și istoria orașului.

De la clădirile istorice remarcante, precum Casa Mița Biciclista și Palatul Regal, până la străzile iconice și atracțiile moderne, precum Biblioteca Centrală Universitară și Memorialul Renașterii, itinerariul include o varietate de locuri impresionante. Dacă vrei să iei parte la această experiență, găsești mai multe detalii pe pagina Tur Pietonal by Sheraton.

Fotbal și delicii culinare cu ocazia Campionatului Euro 2024

Dacă sunteți pasionații de fotbal, Sheraton este locul ideal pentru a viziona meciurile din Campionatul Euro 2024. În atmosfera prietenoasă și relaxată din Centro Bar, oaspeții se pot bucura de fiecare etapă a meciurilor alături de cei dragi.

Și ce poate completa cel mai bine meciurile de fotbal decât o experiență culinară? Chef Ashlie Dias a pregătit un meniu special dedicat tuturor celor care doresc să mixeze bucuria din timpul partidelor cu gustări delicioase.

Planifică petrecerea de botez până la cele mai mici detalii

Surprizele nu se opresc aici! Pentru organizarea unui botez cu minimum 50 de invitați, poți beneficia de un discount de 15%, care îți aduce oportunitatea de a te bucura de această zi specială fără prea multe griji.

În spiritul evenimentelor speciale ale verii, Sheraton Bucharest a pregătit o ofertă specială pentru cei care doresc să celebreze un moment deosebit în familie.

Pentru toți părinții, prima petrecere a bebelușului vine la pachet cu emoții intense, iar echipa Sheraton este aici pentru a transforma fiecare detaliu al acestui eveniment într-o amintire de neuitat. Pas cu pas, de la planificarea botezului până la alegerea meniului, a decorațiunilor și a muzicii, întreaga echipă de organizare va face tot posibilul ca evenimentul să depășească așteptările.

Mai multe informații despre opțiunile oferite și rezervări pot fi obținute la numărul de telefon 021 201 5000.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri