Să alegi un cadou pentru un bărbat nu este întotdeauna ușor, iar dacă acesta are tot ce-și poate dori, e și mai dificil.

Există însă un obiect din multitudinea de pe lume care nu strică niciodată să primească un upgrade, deoarece este folosit zilnic și, în timp, se deteriorează. Acesta este portofelul.

Așa că el este subiectul central al articolului de azi și noi îți dăm sfaturi despre detaliile la care trebuie să fii atent în momentul în care vrei să cumperi un portofel barbatesc. Indiferent dacă îl achiziționezi pentru tine sau pentru un bărbat din cercul tău restrâns sau extins, trebuie să iei în considerare câteva aspecte cheie care să îl facă mai util, să ocupe mai puțin spațiu și să fie cât mai ergonomic.

Există anumite caracteristici cheie cu care nu ai cum să dai greș atunci când vine vorba despre portofele pentru bărbați și nu numai, iar despre ele îți povestim azi. Poate la unele te-ai gândit deja, iar cu unele sperăm să te surprindem și astfel să le notezi pe lista ta de must-have.

Cum alegi un portofel pentru bărbați

O preconcepție generală spune că bărbații nu sunt atât de pretențioși precum femeile, însă este cazul să o lăsăm deoparte și să le dăm acestora ceea ce merită: să poarte accesorii funcționale și frumoase, în același timp, și să se bucure de ele pentru o perioadă lungă de timp.

Așadar, iată câteva caracteristici de care să ții seama atunci când cumperi un portofel bărbătesc și te asigurăm că nu vei da greș cu acesta.

1. Compartimentele pentru carduri nu trebuie să lipsească, deoarece acestea sunt tot mai folosite în loc de banii cash, fiind o alternativă mai la îndemână și sigură. Pe lângă cardurile bancare, mai există documente personale care au mărimea acestora și au nevoie de un loc special în portofel; și la fel și cardurile de fidelitate care nu sunt online. Așadar, un portofel ar trebui să aibă cât mai multe compartimente pentru carduri și care să fie ușor accesibile.

2. Chiar dacă plățile cu cardul sau cu telefonul câștigă tot mai mult teren, asta nu înseamnă că nu mai folosim cash deloc. De aceea, orice portofel trebuie să aibă un compartiment pentru bancnote care să fie suficient de mare încât acestea să nu se îndoaie.

3. Monedele sunt mai necesare decât ne închipuim, mai ales când mergem la supermarket și avem nevoie de coș mare. Drept urmare, noi credem că orice portofel trebuie să aibă și un compartiment pentru monede, chiar dacă este unul mic, în care încape numai una.

4. Documentele trebuie să fie mereu la îndemână, așa că un compartiment special pentru buletin, permis și alte documente este indispensabil. Uneori acestea au dimensiuni diferite, deci trebuie să le găsești pe acelea care se potrivesc pentru fiecare.

5. Designul și dimensiunile pe care un portofel le are sunt și ele foarte importante, deoarece acesta este un accesoriu de bază și care poate să schimbe întreaga ținută dacă este asortat așa cum trebuie.

6. Materialul din care este confecționat portofelul este strâns legat de durata acestuia de viață. Dacă vei alege un material rezistent precum pielea, poți să fii sigur că cel care îl va folosi se va putea bucura de portofel pentru o perioadă mai lungă de timp. Dacă, în schimb, ții la animale și planetă, cel mai probabil vei alege alternative eco, dar care și acestea durează în timp, chiar dacă nu la fel de mult.

7. Funcționalități mai puțin întâlnite, dat totuși importante. pe care pot să le aibă portofelele sunt protecția RFID (Radio Frequency Identification), care împiedică orice tentativă de furt a datelor de pe card și a plăților pentru care nu ți-ai dat acceptul. Un compartiment pentru cheie este din nou bine venit, pentru ca aceasta să fie, atât în siguranță, cât și la îndemână.

De asemenea, există portofele care au un buzunar secret pentru orice obiecte de valoare ai avea și pe care vrei să le păstrezi ascunse.

A cumpăra un portofel bărbătesc nu este atât de ușor precum pare, însă, dacă ții cont de cele de mai sus, sarcina îți va fi una mult mai plăcută.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri