Lior Bebera, GM-ul Radisson Blu București, a reamanajat complet zona piscinei interioare a hotelului după o investiție de 1-1,2 milioane euro, mizând pe ideea că, dacă românii își pot permite să aleagă destinații precum Dubai, Tulum, sau Mykonos, de ce nu ar transforma un loc cu potențial într-o posibilă destinație similară, doar că în propriul oraș.

Practic, astfel a luat ființă Nami Beach Club & More.

De asemenea, GM-ul Radisson Blu București a explicat pentru wall-street.ro faptul că, în procesul de reamenajare a zonei piscinei interioare, a preferat să atragă parteneri importanți precum Coca Cola, Stretto, Boss, Lacerta, Autoklass, Axis, Carlsberg sau De Silva, care reprezintă spre exemplu Moet & Chandon, pentru a face din noul concept de plajă urbană o adevărată atracție.

Dacă vă uitați acum pe geam, de exemplu, o să vedeți că personalul piscinei este îmbrăcat în Boss.

Lior Bebera, GM Radisson Blu București

Lior Bebera a explicat de asemenea că și experiența sa internațională în domeniul hotelier a contat foarte mult pentru proiectul Nami Beach, un astfel de exemplu fiind perioada în care a lucrat pentru lanțul de hoteluri Beyond din Dubai, doar acesta în sine deținând 35 de restaurante și baruri, dar și lansarea Mercury Towers din Malta, proprietate ridicată de celebra firmă de arhitectură Zaha Hadid, care a atras chefi renumiți internațional precum Richard Sandoval și Gino D'Acampo.

De asemenea, GM-ul Radisson a explicat pentru wall-street.roNami Beach Club este deja un succes, având în vedere că va dubla sau chiar tripla veniturile realizate pe zona de operațiuni în zona piscinei anul trecut, adăugând faptul că pentru el, pesonal, luxul înseamnă servicii foarte bune.

Pe de altă parte, recunoaște Lior Bebera, sezonul are numai patru luni în România, astfel că se ia în considerare și un concept care să transforme zona piscinei într-una de târg de Crăciun pentru iarnă, cu activități specifice acestei perioade.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri