6 Iunie 2024

Spectacol auto, privighetori și o plimbare pe Dâmbovița: Unde puteți ieși în oraș la finalul acestei săptămâni



Ai vrea să simți puțin din Veneția, chiar dacă ești în București? Dacă ești dispus să dai gondola pe caiac, și Marele Canal pe Dâmbovița, în acest weekend poți să faci o plimbare pe râul din Capitală. Totodată, dacă te pasionează mai mult transportul pe uscat poți participa la un spectacol auto sau poți observa în liniște zborul privighetorilor.

Auto Total Business Show

În weekendul 8-9 iunie, la Romexpo, bucureștenii sunt așteptați la o ediție spectaculoasă de Auto Total Business Show (ATBS). La această ediție aniversară, ATBS promite vizitatorilor cea mai grozavă gamă de activități: super-drift cu campioni cu sânge rece, cele mai recente lansări de modele auto, demonstrații de echilibru pe două roți, fete frumoase, muzică pentru toate gusturile, toate se vor regăsi la ATBS. La interior, simulatoare auto de ultimă generație, distracție cât cuprinde, concursuri cu premii care mai de care încing imaginația vizitatorilor.

Când va avea loc: 8-9 iunie, Romexpo.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Noaptea privighetorilor

Vă dăm întâlnire la cea de-a 11-a ediție consecutivă a evenimentului Noaptea privighetorilor. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Vă încurajăm să veniți cu pături, rogojini, perne penrtu a putea sta cât mai comod pe iarbă și să vă bucurați alături de noi de concert.

Când va avea loc: 9 iunie, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Detalii despre eveniment.

Programul complet al ediției din acest an:

17:00 – 19:00 – tururi ghidate de biologii și membrii SOR
17:00 – 19:00 – ateliere educative pentru mici și mari
17:00 – 19:00 – expoziție de fotografii realizate de campionul mondial la canotaj Sergiu Bejan
19:00 – recital susținut de Formația Instrumentală Pro Nobile.

Sursă foto: Pixabay


Open D??mbovi?>a

După seria de plimbări pe lacurile râului Colentina, la Bucureștiul Lacustru începem și programul de plimbări în caiace pe râul Dâmbovița. În primul rând vă spunem că plimbările sunt atât pentru cei familiarizați, cât și pentru începători care nu s-au mai plimbat niciodată în caiace.

În al doilea rând, apa râului Dâmbovița este curată, nu se fac deversări de ape reziduale, acestea fiind evacuate în caseta de sub planșeul albiei râului. Așadar, înainte de terase și dansuri, hai la o plutire în caiace pe râul Dâmbovița, chiar în centru, la Izvor.

Când va avea loc: 7 - 9 iunie, Metrou Izvor.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay


Dichisar Summer Fest

Fiecare vară are poveștile ei, iar la Dichisar Summer Fest le poți găsi pe toate într-un singur loc. La Dichisar Summer Fest, fiecare produs poartă amprenta mâinilor care l-au creat. Este locul unde magia nu se întâmplă printr-o baghetă, ci prin muncă, pasiunea și dedicarea creatorilor.
Fiecare achiziție devine mai mult decât un simplu obiect - devine o parte din povestea ta de vară, o amintire a conexiunilor autentice și a momentelor speciale. Fiecare stand este o mică comunitate, unde oamenii împărtășesc povești și experiențe.

Când va avea loc: 8 - 9 iunie, Impact Hub Bucharest.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay


Pia?>a ALTFEL

La fiecare două săptămâni, te invităm să pășești în curtea mică și prietenoasă de pe strada Liveni și să iei contact cu noi, producătorii dedicați nevoilor tale!
Poți pleca acasă cu merinde și produse artizanale faine, făcute cu mult drag pentru tine, omul care dorește să cumpere ALTFEL, mai sănătos, mai responsabil, mai ... LOCAL!

Când va avea loc: 9 iunie, Strada Liveni 15.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay


Sub deal de Filaret

Sâmbătă, 8 iunie 2024 de la 11:00 la 16:00, te așteptăm cu bucurie la a doua ediție a evenimentului “Sub Deal de Filaret”, Târg de Artizani & Producători.
Un eveniment desfășurat în 2 locații, constituie o ocazie de promenadă prin cartier, la care poți cunoaște mici producători - antreprenori și produsele lor, poți petrece timp împreună cu prietenii sau vecinii din cartier și poți participa cu prezența ta la un proiect inedit, inițiativă tip community-led, din comunitate pentru comunitate.

Când va avea loc: 8 iunie, Str. Mitropolit Filaret.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock




Citeste si