Pavailler, un brand renumit în industria echipamentelor de panificație pentru brutarii, se remarcă prin seria Emeraude, cuptor profesional Hybrid ce permite functionarea a 2-3 camere pe gaz si camera superioara cu alimentare electrica, ce garantează eficiență și versatilitate remarcabile în coptul pâinii. Cuptorul include trei camere ce funcționează pe gaz și una electrică și asigură opțiuni de coacere personalizabile pentru diferite necesități, fie pentru producție voluminoasă, fie pentru utilizare zilnică.

Ergonomia reprezintă un aspect esențial al cuptorului Emeraude, conceput cu mânere ergonomice și un buton de abur pe fiecare latură, funcții ce oferă o operare extrem de simplă. De asemenea, dispune de patru cronometre individuale pentru fiecare nivel, ce asigură o supraveghere îmbunătățită a procesului de coacere.

Eficiență energetică

Cuptorul Emeraude se distinge prin izolația termică eficientă, necesară în orice ce folosește panouri din vată minerală și permite controlul independent al consumului de energie pentru fiecare etaj. Detaliile atent planificate sunt evidente și în elemente cum ar fi generatorul de abur de ultimă generație și sistemul strategic plasat de extracție, caracteristici ce minimizează riscurile incidentelor.

Funcția 'Turbo Steam' este o inovație notabilă, cu performanțe superioare în producția de abur, atingând un randament de 97% în conversia apei în abur. Aceasta asigură distribuirea rapidă și egală a aburului în spațiul de coacere, iar astfel, atât procesul cât și calitatea finală a pâinii, sunt optimizate.

Avantajele cuptorului profesional Emeraude

Acest cuptor inovator este echipat cu un generator de abur de ultimă generație, care funcționează independent și asigură o producție semnificativă de abur. De asemenea, motorul de extracție a aburilor este amplasat strategic în partea din spate a cuptorului, ceea ce optimizează distribuția căldurii și a aburului în interior. Aceasta asigură o gătire uniformă și eficientă a preparatelor.

În plus, cuptorul beneficiază de un extractor de hotă care este nu doar mai eficient, dar și mai silențios, oferind astfel un mediu de gătit mai plăcut și mai liniștit. Sistemul de curățare este simplificat prin prezența unei tăvi pentru resturi, integrată în fiecare cameră de coacere, facilitând astfel întreținerea și menținerea curățeniei cuptorului.

Cuptorul profesional Emeraude de la Pavailler reprezintă soluția optimă pentru brutarii ce sunt în căutarea eficienței, flexibilității și controlului energetic în producția de pâine. Investiția în acest cuptor îmbunătățește atât calitatea produselor finale, cât aduce și economii semnificative pe termen lung, datorită tehnologiei avansate integrate.

Sursa foto: Emeraude

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri