InterContinental Athénée Palace anunță deschiderea terasei restaurantului Roberto’s pentru sezonul estival și debutul unui nou meniu de vară, creat de Executive Chef Yevgen Denysenko împreună cu Roberto’s Chef Andrei Androne și echipa lor.

„Meniul de vară include preparate ușoare, proaspete, potrivite zilelor călduroase, dar cu un puternic accent pe bucătăria italienească tradițională. Aducem încă o dată în prim plan conceptul Roberto’s de pura cucina italiana – bucătăria autentică italienească, și am construit un meniu cuprinzător, care aduce omagiu atât clasicelor paste și risotto, dar și preparatelor specifice diferitelor zone din Italia”, a declarat Chef Yevgen Denysenko.

Pentru o masă ușoară, oaspeții Roberto’s vor putea savura antreuri și salate, precum salata de creveți roșii cu fenicul și citrice, în timp ce iubitorii de carne au diverse opțiuni, de la pește la fripturi de vită.

Pastele, emblematice pentru bucătăria italiană, sunt prezente în meniu de la clasicele spaghetti carbonara și linguine cu ragu de caracatiță, la preparatele specifice diferitelor regiuni din Italia, cum ar fi oricchette di Puglia, acompaniate de vinuri provenite din aceleași regiuni.

Nou introduse în meniu sunt cele două tipuri de risotto, specialitatea chef-ului, cu piure de sparanghel și risotto negru cu fructe de mare, la care se adaugă specialitățile dulci ale Pastry Chef-ului Mihaela (Mimi) Dima.

Oaspeții vor avea parte de sugestii și recomandări gastronomice personalizate și vor putea gusta preparate pregătite pentru două sau mai multe persoane, incurajând conceptul de sharing.

Pe lângă servirea à la carte, pe parcursul verii restaurantul va continua să găzduiască brunch-uri lunare, tematice, cu ocazia cărora oaspeții vor putea să ia masa la aer, pe terasă.

În plus, va fi lansat un nou concept săptămânal de seri tematice cu muzică live și DJ.

Sursa foto: Athénée Palace

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri