26 Ianuarie 2024

Palate deschise, filme românești și cursuri despre e-factura: Unde puteți ieși în oraș la finalul acestei săptămâni



În acest weekend palatele de pe Calea Victoriei se deschid în fața publicului curios să le cunoască arhitectura. Este un final de săptămână potrivit să îți organizezi nunta, să te uiți la filme sau.... să înveți totul despre e-factura și ultimele modificări fiscale apărute. Iată un top al evenimentelor.

Palate deschise pe Calea Victoriei

Vă invităm sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11.00, la cel de-al şaptelea eveniment din seria PALATE DESCHISE PE CALEA VICTORIEI, cu academician Georgeta Filitti, să descoperim împreună, de această dată, povestea Palatului CEC.

Palatul Casei de Depuneri, Consemnaţiuni şi Economie, cunoscut de obicei ca Palatul CEC, după denumirea ulterioară a instituţiei, este o clădire din Bucureşti, situată în Calea Victoriei, faţă în faţă cu Palatul Poştelor, construit în aceeaşi perioadă.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


RETRO Nae Caranfil

UNATC „I.L. Caragiale” din București prezintă, în cadrul proiectului ARHIVA ACTIVĂ derulat de Centrul de Pedagogie și Studiul Imaginii „Sorin Botoșeneanu”, o retrospectivă care înglobează cele șapte filme ale cineastului Nae Caranfil.

Între 28 și 31 ianuarie, în Sala Cinema din UNATC, publicul din București va putea vedea și revedea filme emblematice din cariera acestuia, de la debutul său în lungmetraj.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Masterclass ?EUR" M?suri fiscale recente

Cum poți face față noilor schimbări fiscale? Ce impact au acestea pentru companii?

Participă la “Masterclass – Măsuri fiscale recente” pe data de 26 ianuarie, în intervalul orar 9:00 - 12:00 pentru a discuta alături de Mitel Spătaru, Tax Partner, Crowe România, despre noile schimbări fiscale și legislative. Subiectele abordate vor fi de la TVA, Impozit pe profit, până la E-factura și la Schimbare majoră a impozitării veniturilor obținute din închirierea bunurilor imobile.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Mariage Fest

Se spune că este bine să îți faci sanie de vară și... planuri de nuntă de iarnă, așa că avem o veste bună pentru cupluri. Cel mai mare târg de nunți din România va avea loc acest weekend, la Palatul Parlamentului.

Când va avea loc: 26-28 ianuarie, Palatul Parlamentului, București.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Vinilarium de ianuarie

Cel mai bogat și divers târg de discuri de vinil din București revine în forță cu o ediție care se anunță grozavă, în același loc primitor și plin de vinuri bune ca și la edițiile precedente: wine barul Private Wine. Avem multe titluri noi din toate genurile și parteneri cu vinuri care mai de care mai de soi. Petro Vaselo va organiza degustarea Roșu și Negru iar Catleya ne va trimite în lumea lui Proust cu o degustare de Freamăt Roșu. Pentru a intra cum se cuvine în noul an, vom organiza și o tombolă cu premii în discuri originale și sigilate, detalii la fața locului.

Când va avea loc: 27 și 28 ianuarie, între orele 11.30 și 20.00, pe strada Puțul de Piatră nr 10.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay


Bucharest Global Game Jam 2024

Pe 26 ianuarie, va asteptam cu mic, cu mare, la Bucharest Global Game Jam 2024!
Toata lumea, indiferent de nivel sau specializare, este invitata sa ni se alature timp de 48 de ore la cel mai mare maraton de game development din capitala!
Bucharest Global Game Jam va avea loc la Nuvotek Studio si va fi un jam fizic! Inscrierile se fac aici pe eveniment.

Când va avea loc: 26-28 ianuarie, Nuvotek, Șoseaua Iancului 46.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock




Citeste si