19 Octombrie 2023

TOP lucruri de făcut în acest weekend. Unde puteți ieși în oraș la finalul acestei săptămâni



Bucureștenii se vor bucura în acest weekend de temperaturi care te duc cu gândul la vară. Aceștia pot admira un „concurs de frumusețe” pentru pisici, pot face o plimbare prin Cimitirul Bellu sau să se bucure de roadele toamnei la un festival al dovlecilor.

TITAN PUMPKIN FEST

TITAN PUMPKIN FEST își propune să promoveze o sărbătoare autentică a toamnei, o sărbătoare unde vedeta centrală este dovleacul. Cu alte cuvinte, adoptăm Halloween-ul, atât de iubit de toți copiii, și îl transformăm într-o sărbătoare românească, prin creativitate și artă. Petrecem împreună clipe de neuitat alături de prieteni și familie, dansăm cu vrăjitoarele, învățăm forme noi de artă și ne distrăm sculptând dovleci. Totul, sub muzică vrăjită a lui DJ Vasile și Marinov, iar seara, ne bucurăm de pop-rock cu We Singing Colors și Corina Sîrghi.

Când va avea loc: 20 - 22 octombrie, Parcul Titan.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Muzeul Bellu - C??nd piatra vorbe?(TM)te

Indiferent ce credințe avem, fiecare dintre noi este, într-un fel sau altul, interesat de istoria sa personală și de cum va fi transmisă aceasta în viitor, după ce nu vom mai fi acolo pentru a o spune. Invariabil, unul dintre locurile care reflectă cel mai bine memoria umană este cel de veci, acolo unde existența fiecăruia se cere păstrată în lemn, piatră, marmură ori bronz.

Când va avea loc: 21 octombrie, Cimitirul Bellu.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Valentina Moraru/Shutterstock.


International Tattoo Convention Bucharest

Asteptarea a luat sfarsit! International Tattoo Convention Bucharest se intoarce! Dupa 3 ani de incertitudine, am decis sa readucem in Bucuresti una dintre cele mai bune conventii de tatuaje din sud estul Europei. Locul care a adunat sub acelasi acoperis unii dintre cei mai buni tatuatori atat din Romania, cat si din restul lumii. Locul unde s-au pus mii de povesti pe piele si s-au legat prietenii pe viata. Este timpul sa va luati agenda pentru Octombrie si sa notati 20, 21, 22! Fie ca esti tatuator sau potential vizitator, nu ai cum sa iti faci alte planuri in acel weekend! Alatura-te noua si ia parte la cel mai tare eveniment de pe scena tattoo din sud estul Europei!

Când va avea loc: 20 - 21 - 22 octombrie, Palatul Bragadiru.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay


SofistiCAT

Ediţia de toamnă a Salonul Felin Internaţional SofistiCAT are loc la Sala Palatului pe 21 şi 22 octombrie. Deschis în ambele zile, între orele 10:00-17:00, Salonul Felin Internaţional SofistiCAT este o competiţie multisistem, unde peste 250 de pisici participante se vor întrece pentru un loc pe podium.

Când va avea loc: 21 - 22 octombrie, Sala Palatului.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: shutterstock


Pia?>a de Art? ?(TM)i Design

Piața de Artă și Design revine cu o nouă ediție! Timp de trei zile, în perioada 20-22 octombrie, vă dăm întâlnire cu 43 de persoane și entități asociate cu medii precum artă, design, arhitectură, bijuterie, modă, publishing și altele.

Evenimentul aduce la un loc vizitatori și vizitatoare, creatori și creatoare care își vor prezenta lucrările publicului, în mod personal, direct, liber. Cu ocazia PAD 04 publicul are șansa de a cumpără lucrări și de a susține proiecte pe care le prezentăm în premieră și exclusivitate și pe care nu le veți găsi în altă parte, cel puțin deocamdată.

Când va avea loc: 20-22 octombrie, Mezanin.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


T??rgul Vr?jitoarelor

Din 14 octombrie vă așteptăm timp de trei weekend-uri la "Târgul Vrăjitoarelor”, pe care îl organizăm, în premieră, în Grădina OCC. Vrăjitoare și regine, pirați și animale fantastice, plus momente de magie și iluzionism transformă curtea Operei Comice pentru Copii într-un loc plin de culoare și suspans.

Intrarea la Târgul Vrăjitoarelor este LIBERĂ!

Când va avea loc: 20 - 22 octombrie, Opera Comică pentru Copii.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay


Cerul pentru to?>i

Începând cu data de 20 octombrie 2023, de la ora 14.00, Muzeul Municipiului București vă invită să vizitați o nouă expoziție stelară la Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu.
Expoziția tematică, intitulată "Cerul pentru toți", poate fi vizionată în timpul programului de vizitare al Observatorului, marți – sâmbătă, 14.00-22.00 (ultima intrare este la ora 21:00, iar expoziția se închide la ora 21:30).

Când va avea loc: 20 octombrie, Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock




Citeste si