17 August 2023

TOP lucruri de făcut în acest weekend. Unde puteți ieși în oraș la finalul acestei săptămâni



Pentru cei care caută distracția acest weekend, unii din cei mai apreciați artiști ai lumii vor concerta în București. Pentru cei care caută o oază de relaxare, o sesiune de yoga în parc este tot ce le trebuie. Iată la ce alte evenimente poți participa în Capitală.

Summer in the City Festival

Summer in the City îl are cap de afiș pe superstarul Robbie Williams. Festivalul va avea loc la ROMEXPO.

Când va avea loc: 18 - 19 august, Romexpo.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Yoga & Picnic ?(R)n Parcul Circului

Dacă nu ai mai făcut yoga și vrei să încerci pentru prima dată, îți trebuie doar un pic de curaj, deschidere și dorință de conectare cu tine. Tot ce trebuie să faci este să vii așa cum ești și să fii cât mai prezent/ă cu tine.

Când va avea loc: 19 august, Parcul Circul de Stat.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay


Plimbare ?(R)n mahalaua M??ntuleasa

Mahalaua Mântuleasa face parte din grupul de mahalale ce se iveşte la sfârşitul secolului al XVII- începutul secolului al XVIII de-a lungul Podului Târgului din Afară.

Când va avea loc: 19 august, Biserica Mântuleasa.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Zilele Enescu 2023

Vino să trăiești o experiență muzicală deosebită la București Mall – Vitan, cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la nașterea lui George Enescu! 🎶 Pe 19 august, începând cu orele 17:00, te invităm în zona lounge să fii martorul unui moment special: vernisajul expoziției „George Enescu pe continentul american” și a unui recital la vioară, ce, cu siguranță, te va impresiona!

Când va avea loc: 19 august, București Mall Vitan.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay


Cinema ?(R)n aer liber la Bucure?(TM)ti

Cinema-ul în aer liber se întoarce pe Insula Artelor din Parcul Titan cu 21 dintre dintre cele mai bune filme ale ultimilor ani, care acoperă toată paleta de genuri cinematografice, de la dramă și thriller la comedie și chiar animație. Acestea vor putea fi urmărite la București, timp de 4 săptămâni, de marți până duminică, în perioada 15 august – 10 septembrie. Intrarea la proiecții este liberă.

Când va avea loc: 15 august – 10 septembrie, Parcul Titan.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock


Pe dealurile Bucure?(TM)tilor - traseul original

Arhiva de Geografie pornea cu emoții pe drumul organizărilor de excursii cu un traseu pietonal inedit în București, în toamna anului 2015. Pe data de 19 august 2023, sâmbătă, aproape în prag de toamnă, traseul nostru se va afla la a 18-a ediție, una deosebită prin ghidajul unic pe care-l va asigura Raluca, cea care a rescris întregul material într-o manieră unică pe site-ul Anunțul Telefonic

Când va avea loc: 19 august, Irish Pub "The Harp".

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay




Citeste si