Comerțul online a devenit foarte popular în România, dacă facem o comparație cu situația din urmă cu doar câțiva ani. Partea și mai bună este că au apărut multe magazine online, a crescut nivelul de calitate al serviciilor, prețurile sunt ținute sub control de concurența ridicată, iar serviciile de curierat au devenit de asemenea mult mai prietenoase și mai rapide. În 2020, creșterile generale din e-commerce au ajuns la 30-40% conform datelor din piață, iar anul 2021 și anii următori se pare că vor aduce avansuri tot cu două cifre.

Un segment de mare interes în retail, în general, este cel de încălțăminte, pe nișa de articole sport - casual. Adidasi, sneakerși, pantofi sport, pantofi pentru toată ziua - le poți spune oricum. Cele mai multe persoane folosesc des astfel de încălțăminte, căci este practică, foarte comodă, rezistentă și chiar în trendurile actuale din lumea fashion. Este cool să ai pantofi sport originali de la mărci precum Nike, Adidas, Puma sau alte branduri mai puțin cunoscute publicului larg, dar de prestigiu internațional.

Este avantajos să cumperi astfel de produse online, chiar dacă nu le poți vedea fizic și nu le poți proba?

Este, dacă punem în balanță toate avantajele la shopping online de adidași. Chiar și dezavantajele anterior menționate pot fi anulate de politica pro client a magazinelor online serioase din România: produsele pot fi vizualizate atent în imagini clare, iar în cazuri de nepotrivire, este un proces garantat, foarte simplu, de înlocuire/returnare. Este vorba despre legislația Uniunii Europene aplicate și în țara noastră în e-commerce, deci magazinele au o astfel de obligație.

Pentru că pantofii sport - casual sunt în mod regulat purtați de clienți, cei mai mulți își știu foarte bine măsurile și aleg corect din prima, mai ales dacă merg pe mărci pe care deja le-au mai încercat. În plus, pantofii sport sunt genul de încălțăminte care se potrivesc ușor pe mai multe tipuri de picior, fiind concepuți pentru comoditate maximă.

Alegând cu atenție un magazin online românesc de încredere, specializat în comercializarea de pantofi tip sneakers, ai parte de cele mai noi colecții, modele în tendințele momentului, gamă foarte variată de produse cu livrare rapidă din stoc. Foarte important, online prețurile sunt de obicei extrem de avantajoase, căci magazinele online mizează, la rândul lor, pe costuri minime de operare a afacerii de retail.

Este comod nu doar să porți pantofi sport - casual, ci și să îi cumperi online!

Eviți mersul la mall de nevoie, cumperi online simplu și rapid, oricând dorești, oriunde te-ai afla. Desigur, poți face achizițiile direct de pe smartphone sau tabletă. Comod este și procesul prin care comanda ajunge la tine: doar recepționezi pachetul de la curier. Livrarea se face rapid în orice localitate din România. Așadar, de ce să nu cumperi încălțăminte sport – casual direct de pe internet? Ai costuri în minus și multe avantaje care te fac să fii de fiecare dată pe plus la shopping online.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri