Therme, cel mai mare complex de wellness, relaxare si distractie din Europa cu ape termale a raportat patru milioane vizitatori in cei patru ani de existenta. De asemenea, la Therme s-au pregatit trei milioane de cocktail-uri exotice si circa 3,3 milioane de preparate gastronomice. In plus, acolo s-au organizat 200 de petreceri in piscina, 70 de petreceri pe plaja si 150 de concerte live.

In cei patru ani de activitate, Therme a pus la dispozitia clientilor opt extinderi si noi facilitati: un nou corp de 4.000 mp - Galaxy Relax, cea mai mare plaja urbana din Europa - Sands of Therme, cu o suprafata de 30.000 mp, doua parcuri tematice cu o suprafata de 10.000 de mp si 20.000 de plante (Feng Shui si Pangeea, unice in Europa) dar si un restaurant-concept care include 12 statii de live cooking si 5 zone de influenta culinara, inspirat din viata exploratorului german Alexander von Humboldt.

Apetitul turistilor romani pentru destinatii exotice a crescut considerabil. In ultimii ani, romanii si-au crescut bugetele de vacanta, calatoresc mai des, iar curiozitatea de a descoperi continente si culturi noi i-a condus spre destinatii exotice.

"Am dezvoltat programe de wellness si activitati ce imbina experientele culturale inedite cu preparate si activitati de care au parte in vacante, chiar la ei acasa”, a declarat Andrada Seitan, Director Comunicare Therme Bucuresti.

Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, situat in Nordul Capitalei, pe un areal de 250.000 de mp, avand o suprafata totala indoor de peste 34000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul gazduieste cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 880.000 plante.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri