Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, duminica, ca militarii raniti in Afganistan sunt in stare buna si isi vor relua activitatea in cel mai scurt timp, scrie Agerpres.

"Slava Domnului, militarii sunt bine toti, am trecut peste un moment cumplit, peste un moment care putea sa fie mult mai dramatic, nu ne dorim astfel de evenimente, am trecut cu bine. Militarii sunt bine, sunt in baza la Kandahar, o sa-si reia activitatea probabil in cel mai scurt timp", a spus Fifor, la Crosul VeteRun.

Opt militari din Batalionul 30 Protectia Fortei "Vulturii Carpatilor" din Campulung-Muscel au fost raniti, pe 30 aprilie, in Afganistan, in jurul orei 9.00 (ora Romaniei), in timpul unei misiuni in zona de responsabilitate, fiind tinta unui autovehicul capcana (VBIED - Vehicle-Borne Improvised Explosive Device).

Militarii din Campulung-Muscel executa o misiune in Afganistan in perioada februarie - august 2018. Misiunile sunt, in principal, de asigurare a protectiei fortei din Baza Aeriana Militara Kandahar si de instruire, consiliere si asistenta a Fortelor Nationale Afgane. Unitatea militara din Campulung-Muscel a mai executat misiuni in Kosovo (in anii 2005 si 2007) si Afganistan (in anul 2008).

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri