Grupul de acţiune politică care strânge bani pentru politicienii de stânga şi democraţi ActBlue a anunţat duminică seară că a înregistrat cea mai mare colectare de fonduri pe o singură zi pentru prezidenţialele americane din 2024, după ce preşedintele Joe Biden s-a retras şi a făcut cunoscut că o sprijină pe vicepreşedinta Kamala Harris, notează AFP, preluat de Agerpres.

"La orele 21.00 (luni, 01.00 GMT), simpatizanţii de bază au strâns 46,7 milioane de dolari (42,8 milioane de euro) prin intermediul ActBlue, după lansarea candidaturii vicepreşedintei Kamala Harris. Aceasta este cea mai mare strângere de fonduri în decurs de o zi din ciclul 2024", a indicat pe reţeaua socială X grupul ActBlue.

Duminică, preşedintele democrat Joe Biden a anunţat că renunţă se prezinte la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Liderul de la Casa Albă şi-a exprimat sprijinul pentru vicepreşedinta Kamala Harris.

"Vreau să îmi ofer sprijinul total şi susţinerea pentru Kamala, pentru a fi candidata partidului nostru în acest an", a scris Joe Biden pe reţeaua socială X.

Filialele Partidului Democrat din toate cele 50 de state o susțin pe Kalama Harris la președinție

Toţi cei 50 de preşedinţi ai Partidului Democrat o susţin pe vicepreşedinta Kamala Harris pentru a fi noul candidat al partidului la prezidenţialele americane, potrivit unor surse familiare cu problema, scrie Reuters.

Preşedinţii au ţinut o conferinţă telefonică duminică, după ce preşedintele Joe Biden a anunţat că renunţă să se prezinte la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Există "sprijin deplin" pentru Kamala Harris ca să fie desemnată candidata democraţilor la prezidenţialele americane, a subliniat o sursă, potrivit Reuters.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri